Raketin Yıldızı Eda Ağca Madalya ve Kupalarını Başkan Sözlü'ye Takdim Etti - Son Dakika
Spor

Raketin Yıldızı Eda Ağca Madalya ve Kupalarını Başkan Sözlü'ye Takdim Etti

Raketin Yıldızı Eda Ağca Madalya ve Kupalarını Başkan Sözlü\'ye Takdim Etti

Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Otobüs Şube Müdürlüğü personeli Eda Ağca, masa tenisinde aldığı madalyaları Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye “Bu başarı sizin başkanım” diyerek takdim etti.

04.04.2018 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Otobüs Şube Müdürlüğü personeli Eda Ağca, masa tenisinde aldığı madalyaları Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye "Bu başarı sizin başkanım" diyerek takdim etti.

Küçük yaşlarda merak sardığı masa tenisinde milli takıma giren, sayısız kupalar ve son olarak da Türkiye şampiyonluğu kazanan Eda Ağca, Başkan Hüseyin Sözlü'yü makamında ziyaret etti. Masa tenisinde katıldığı şampiyonalarda onlarca kupa ve madalya kazanan, direksiyondaki marifetini spordaki başarılarıyla taçlandıran Adana Büyükşehir Belediyespor'un milli yıldızı Ağca, aldığı kupa ve madalyaları "Bu başarı sizin başkanım" diyerek Başkan Sözlü'ye takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sözlü, Ağca'nın hem mesaisine hem de sportif faaliyetlere yetişmesini takdirle karşıladığını, kadınların her alanda var olması gerektiğini ve Ağca'nın bu noktada örnek teşkil ettiğini ifade ederek tebrik etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Raketin Yıldızı Eda Ağca Madalya ve Kupalarını Başkan Sözlü'ye Takdim Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement