Rakiplerimizden Çok Bizim Ne Yapacağımız Önemli" - Son Dakika
Güncel

Rakiplerimizden Çok Bizim Ne Yapacağımız Önemli"

Rakiplerimizden Çok Bizim Ne Yapacağımız Önemli"

Galatasaray'ın Cezayirli futbolcusu Sofiane Feghouli, ligdeki şampiyonluk yarışının son maça kadar süreceğini belirterek, "Bizim burada rakiplerin ne yapacağından çok kendimize bakmamız gerekiyor.

15.02.2018 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın Cezayirli futbolcusu Sofiane Feghouli, ligdeki şampiyonluk yarışının son maça kadar süreceğini belirterek, "Bizim burada rakiplerin ne yapacağından çok kendimize bakmamız gerekiyor. Kendi çalışmalarımıza bakmamız gerekiyor" dedi. Galatasaray, Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, antrenmanda Cezayirli futbolcu Sofiane Feghouli, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Antalyaspor maçında kırmızı kart gören Belhanda'nın yerine onun bölgesinde oynama ihtimalinin sorulması üzerine Feghouli, "Benim için önemli olan pozisyon değil topla buluşmak ve topla oynamak. Nerede olursa olsun oyuna katılmayı, takım arkadaşlarıma yardım etmeyi ve takım halinde oynamayı seviyorum. Dolayısıyla pozitif yönde ne olacaksa onu gerçekleştirmeyi seviyorum. Her yerde elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım" diye konuştu.

"TÜRKİYE LİGİ'NDE HER MAÇ ÖNEMLİ"

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışı ilgili de konuşan başarılı futbolcu, "Türkiye Ligi'nde her maç önemli, ayrım yapamam. Antalya maçını kazandık, şimdi önümüzde Kasımpaşa maçı var. Aynı şekilde hazırlanıp, motivasyonu yüksek tutup kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

"ŞAMPİYONLUK YARIŞININ SON MAÇA KADAR SÜRECEĞİNE İNANIYORUM"

Şampiyonluk yarışındaki rakipleri hakkında değerlendirmelerde bulunan Feghouli, "Açıkçası sıkışık bir lig geçecek ve şampiyonluk yarışının son maça kadar süreceğine inanıyorum. Bizim burada rakiplerin ne yapacağından çok kendimize bakmamız gerekiyor. Kendi çalışmalarımıza bakmamız gerekiyor. Kendi maçlarımızdan sonra yaptığımız şeyleri değerlendirmemiz gerekiyor. Umarım bunları yaptıktan sonra sezon sezonunda biz şampiyonluğu göğüsleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

"BELHANDA'NIN OLMAMASI BİZİ ETKİLEYECEKTİR AMA..."

Ligdeki rakiplere oranla Galatasaray'a daha rahat kart çıkartılıp, çıkartılmadığı şeklindeki sorunun yönetilmesi üzerine yıldız futbolcu, "Belhanda'nın pozisyonunda kötü niyet yoktu, yorgundu. Belki sarı kart olabilirdi. Sonuçta bu futbol, olabilir böyle şeyler. Hakemlerin de en iyi şekilde işlerini yaptıklarını düşünüyorum. Dolayısıyla biz hakem kararlarına veya hatalarına karşı bir şey söyleyemeyiz. Belhanda'nın olmaması bizi etkileyecektir ama biz sahaya çıkıp en iyi şekilde maçı alacağımızı düşünüyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

(Oğuzhan Ort - Mehmet Şirin Topaloğlu/İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Rakiplerimizden Çok Bizim Ne Yapacağımız Önemli' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Melikgazi Belediyesi, Ortaköy Sokağı'nı Kuracak
    17:57 Melikgazi Belediyesi, Ortaköy Sokağı'nı Kuracak

    Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ilçeye 'Ortaköy Sokağı' ismini verecekleri gastronomi sokağı kuracaklarını duyurdu. Proje kapsamında, kumpir, dondurma ve yerel tatların yer alacağı mekanlar oluşturulacak. Palancıoğlu, projenin insan odaklı olduğunu ve ailelerin keyifli vakit geçirebileceği bir mekan oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

  • Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası Antalya'da başladı
    17:57 Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası Antalya'da başladı

    Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde düzenlenen Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası'na 27 ülkeden 108 sporcu katılıyor. İlk gün erkekler ve kadınlar bireysel alet elemeleri gerçekleştirdi. Türkiye'yi erkeklerde 9, kadınlarda ise 5 sporcu temsil ediyor. Organizasyon 31 Mart'ta finallerle sona erecek.

  • Eskişehir'de yapılan denetimlerde 362 şüpheli sorgulandı, 1 çocuk yetkililere teslim edildi
    17:56 Eskişehir'de yapılan denetimlerde 362 şüpheli sorgulandı, 1 çocuk yetkililere teslim edildi

    Eskişehir'de polis ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, işletmeler, okul çevreleri ve parklar incelendi. 362 şüpheli sorgulanırken, kavşaklarda ve trafik ışıklarında dilendiği tespit edilen 1 çocuk Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne teslim edildi.

  • Marmaris Cumhur İttifakı Adayı Serkan Yazıcı, Görevine Sadık Kalacağına Yemin Etti
    17:53 Marmaris Cumhur İttifakı Adayı Serkan Yazıcı, Görevine Sadık Kalacağına Yemin Etti

    Marmaris Cumhur İttifakı adayı Serkan Yazıcı, seçilmesi halinde Atatürk İlke ve İnkılapları'na bağlı kalacağını, kamu kaynaklarını israf etmeden kullanacağını ve partizan faaliyetlerden kaçınacağını belirterek görevine sadık kalacağına yemin etti.

  • Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı
    17:52 Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, 'Gaybubet' evlerinde saklanan ve haklarında yakalama kararı bulunan ihraç kaymakam ve sayıştay denetçisi de dahil olmak üzere 4 FETÖ üyesi yakalandı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.


Advertisement