Ramazan'a Coşku Dolu Karşılama - Son Dakika
Güncel

Ramazan'a Coşku Dolu Karşılama

Ramazan\'a Coşku Dolu Karşılama

Gaziosmanpaşa Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan ayını dünyaca ünlü ney ve bağlama virtüözü Ömer Faruk Tekbilek ile karşılıyor.

04.07.2013 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziosmanpaşa Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan ayını dünyaca ünlü ney ve bağlama virtüözü Ömer Faruk Tekbilek ile karşılıyor. Usta müzisyen, Ramazan'ın ilk akşamı Gaziosmanpaşalılarla buluşuyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin organize ettiği Ramazan etkinlikleri, ünlü isimleri Gaziosmanpaşalılarla buluşturuyor. Dünyaca ünlü ney ve bağlama virtüözü Ömer Faruk Tekbilek'le başlayacak olan Ramazan geceleri, ünlü tiyatrocu ve sunucu Kenan Işık ile Bedirhan Gökçe'nin şiirleri, Nihat Hatipoğlu'nun doyumsuz sohbeti, ünlü yaşam koçu Ender Saraç'ın diyet tavsiyeleri, kum sanatı gösterileri ve çocuk sinemalarıyla renkli eğlencelere sahne olacak.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin bahçesinde binlerce Gaziosmanpaşalıyı iftar sofralarında ağırlayacak olan Başkan Dr. Erhan Erol, "Milletimize ve Tüm Gaziosmanpaşa'mıza güzellik, birlik beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Ramazan ayı diliyorum" diyerek huzur, dayanışma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı af ve bereket mevsimi Ramazan ayının ülkemiz ve tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini diledi.

ÜNLÜLER GAZİOSMANPAŞA'DA

Ramazan ayı boyunca her gün Gaziosmanpaşa Belediye Bahçesi'nde gerçekleştirilecek olan etkinlikler, ünlü isimleri de Gaziosmanpaşalılarla buluşturacak. Ramazan ayı boyunca gerçekleştirilecek olan konser etkinliklerinde, dünyaca ünlü ney ve bağlama ustası Ömer Faruk Tekbilek, Türk Sanat Müziği'nin dev sanatçısı Ahmet Özhan, sohbet programlarının vazgeçilmez ismi Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, ünlü tiyatrocu ve sunucu Kenan Işık, şiir dünyasının duayenlerinden Bedirhan Gökçe ve ünlü yaşam koçu Ender Saraç, Gaziosmanpaşalılara unutulmaz geceler yaşatacak.

Özellikle çocuklara yönelik olarak tiyatro ve film gösterileri, müzikal, meddah, Karagöz Hacivat, şişme oyun parkları, kukla gösterileri ve ortaoyunlarının da sergileneceği Gaziosmanpaşa Ramazan etkinliklerinde, Saleh Sabr, Mustafa Cihat, Grup Dergah, Abdurrahman Önül, Fatih Akçay, Rıfat Çalışkan, Yusuf Karagöz, Bosna Kevser İlahi Grubu, Minik Dualar Grubu, Pervane İlahi Nidalar Grubu, Dursun Ali Erzincanlı, Serdar Tuncer, Doç. Dr. Mustafa Karataş ve Ömer Döngeloğlu Gaziosmanpaşa Belediye Bahçesinde kurulu sahnedeki yerlerini alacaklar.

16 MAHALLEDE SOKAK İFTARLARI

9 Temmuz Salı günü başlayacak olan Ramazan ayı vesilesiyle Gaziosmanpaşa ilçesinde de her yıl olduğu gibi çeşitli organizasyonlar düzenlenecek. İlk kez Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından başlatılan ve tüm Türkiye'de yaygınlaştırılan sokak iftarları, bu yıl da 16 mahallede düzenlenecek. Onbinlerce Gaziosmanpaşalıyı "Gönül Sofraları"nda buluşturacak iftarların öncesinde ve sonrasında tasavvuf musikisi, sema gösterileri, gönüllere hitap edecek sohbet programları ve teravih sonrası etkinlikler yer alıyor. 'Gönül Sofraları'nın ilki, Bağlarbaşı Mahallesi, Adsız Nefer Caddesi'nde gerçekleştirilecek. Daha sonra Gönül Sofraları sırasıyla Kazım Karabekir, Şemsipaşa, Karlıtepe, Barbaros Hayrettin Paşa, Fevzi Çakmak, Karadeniz, Sarıgöl, Hürriyet, Karayolları, Pazariçi, Yeni Mahalle, Yenidoğan, Mevlana mahallelerinde yer alacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ramazan'a Coşku Dolu Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement