Ramazan Aydın Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Ramazan Aydın Seçim Sonuçları

Ramazan Aydın Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde AK Parti Kırşehir Boztepe belediye başkan adayı olan Ramazan Aydın isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart seçimlerinde AK Parti Kırşehir Boztepe belediye başkan adayı olan Ramazan Aydın isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Kırşehir Boztepe ilçesinde toplam 5 aday ile yarışan Ramazan Aydın isimli AK Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde AK Parti Kırşehir Boztepe adayı Ramazan Aydın kimdir? AK Parti Kırşehir Boztepe adayı Ramazan Aydın yüzde kaç oy aldı?

Ramazan Aydın Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Kırşehir Boztepe belediye başkan adayı olarak gösterilen Ramazan Aydın Boztepe ilçesinde % 32,84 oranında oy almıştır. Boztepe ilçesinde % 32,84 oranında oy olan Ramazan Aydın adlı AK Parti adayı toplamda 685 adet oy sayısına ulaştı.

Ramazan Aydın Kimdir?

Ramazan Aydın Seçim Sonuçları

Ramazan Aydın, 1966 yılında Kırşehir'in Boztepe ilçesinde doğdu. İlk ve ortaokulu İzmit'te, liseyi Boztepe ilçesinde tamamladı. 1990 yılından itibaren Boztepe'de ticaretle uğraşmaya başladı. 2009 yılında AK Parti'den Belediye Başkanı seçildi. 2014 yılında yeniden AK Parti'den aday gösterilen Aydın, halen belediye başkanlığını sürdürüyor. Aydın, evli ve 3 çocuk babası.

Kırşehir Boztepe ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Ramazan Aydın Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement