Ramazan Ayı Mukabele Programları Devam Ediyor - Son Dakika
Ekonomi

Ramazan Ayı Mukabele Programları Devam Ediyor

Ramazan Ayı Mukabele Programları Devam Ediyor

Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından bu yıl 6’ncısı gerçekleştirilen Mukabele Programları kapsamında mahalle sakinleri bir araya gelerek Ramazan ayını en güzel şekilde değerlendiriyor.

31.05.2017 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından bu yıl 6'ncısı gerçekleştirilen Mukabele Programları kapsamında mahalle sakinleri bir araya gelerek Ramazan ayını en güzel şekilde değerlendiriyor.

Mahallelerdeki birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu ile mahallelilik bilincinin oluşmasına büyük katkılar sağlayan ve anlamlı bir geleneğin sürdürülmesine olanak sağlayan Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Ramazan Mukabeleleri ile mahalle sakinleri bir araya geliyor. Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü Görevlisi Gassal Fatma Yılmaz ve gönüllü eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen Ramazan Mukabelelerinde katılımcılara ayrıca ilmihal bilgileri de veriliyor. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği Ramazan Mukabeleleri kapsamında cenaze defin konuları hakkında da bilgiler verilecek. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Ramazan Ayı Mukabele Programları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement