Ramazan Ayının Güzellikleri Mamak'ta Yaşanıyor - Son Dakika
Yerel

Ramazan Ayının Güzellikleri Mamak'ta Yaşanıyor

Ramazan Ayının Güzellikleri Mamak\'ta Yaşanıyor

Ramazan-ı Şerif tüm güzelliği ve bereketiyle devam ederken, Mamak Belediyesinin ilçede bulunan 66 mahallenin ortak noktalarını belirleyerek gerçekleştirdiği “Mahallede İftar Var” etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor.

16.06.2017 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan-ı Şerif tüm güzelliği ve bereketiyle devam ederken, Mamak Belediyesinin ilçede bulunan 66 mahallenin ortak noktalarını belirleyerek gerçekleştirdiği "Mahallede İftar Var" etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor.

Programlarıyla iftarlarda binlerce insanı buluşturan, sevgi sofralarını mahallelere taşıyan Mamak Belediyesi, bu sefer de Demirlibahçe ve Şafaktepe mahallelerinde iftar verdi.

Ramazan Ayı boyunca her mahallede iftar sofrası kurulduğunu ve mahalle sakinleri ile buluşulduğunu belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Ramazan Ayı, içimizdeki sevgi, kardeşlik, dayanışma ve hoşgörü duygularını pekiştiren kutsal bir aydır. Mamak Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi bu yıl da 66 mahallemizde kurduğumuz iftar sofralarımızda bir araya gelerek sevgi, kardeşlik ve dayanışma ruhuna katkıda bulunuyoruz" dedi.

Bu Ramazan ayında bugüne kadar birçok mahalle sakini ile bir araya gelmenin, iftar yapmanın mutluluğunu yaşadık diyen Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer de, "Bugün de Demirlibahçe ve Şafaktepe mahalle sakinleri ile bir arada olma, iftar yapma, sohbet etme imkanına eriştik. İftarlarımıza katılan, bizler ile birlikte oruçlarını açan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum, hayırlı Ramazanlar diliyorum" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ramazan Ayının Güzellikleri Mamak'ta Yaşanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement