Ramazan Bayramı - Son Dakika
Güncel

Ramazan Bayramı

Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, bayramların, incinen gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu günler olması bakımından çok önemli günler olduğunu belirtti.

15.06.2018 00:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, bayramların, incinen gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu günler olması bakımından çok önemli günler olduğunu belirtti.

Kılıç, Ramazan Bayramı nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir ramazan ayının daha geride kaldığını hatırlattı.

Bayramların önemini hatırlattığı güzel duyguların yılın her gününe yayılması temennisinde bulunan Kılıç, açıklamasının devamında şunlara yer verdi:

"Bayramlar incinen gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu günler olması bakımından çok önemlidir. Bayramın önemini hatırlattığı güzel değerlerin, bir arada yaşama şuurumuzu güçlendiren hasletlerin, sadece bayram günleri ile sınırlı kalmamasını yılın tüm günlerinde toplumumuzu kuşatmasını diliyorum. Dostluk bağlarının güçlenmesi için büyüklerimizin, yaşlılarımızın, muhtaç, yoksul, kimsesiz ve hasta olan her yaştaki vatandaşlarımızın ziyaret edilerek hatırlanması, onlara yalnız olmadıklarının hissettirilmesi bayramları daha anlamlı kılacak ve manevi duygularımızı güçlendirecektir. Bayram nedeni ile seyahat edecek vatandaşlarımızdan, bayram sevincini sevdikleri ve bizler açısından hüzne dönüştürmemeleri için trafik kurallarına riayet ederek azami düzeyde dikkat etmelerini bilhassa rica ediyorum."

Vali Kılıç ayrıca bayramının tüm insanlığa, Türkiye'ye ve Çorum'a huzur, mutluluk ve bereket getirmesini temennisinde bulundu.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement