Ramazan Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika
Yerel

Ramazan Bayramı Kutlanıyor

Konya'nın Seydişehir, Kulu, Karapınar. Bozkır, Beyşehir ve Ereğli ilçesinde, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde bayramlaşma töreni düzenlendi.

17.07.2015 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Seydişehir, Kulu, Karapınar. Bozkır, Beyşehir ve Ereğli ilçesinde, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde bayramlaşma töreni düzenlendi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen bayramlaşma töreninde, bayramların birlik ve beraberlik günleri olduğunu söyledi.

Törene, Garnizon komutanı Mustafa Çeri, Cumhuriyet Savcısı İlyas Erdal, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Aydoğan, İlçe Müftüsü Kemal Demirel, siyasi partiler, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Daha sonra protokol üyeleri, şehitlik, kapalı cezaevi ve devlet hastanesini ziyaret etti.

Kulu

Kulu Kaymakamlığınca düzenlenen bayramlaşma töreninde Kaymakam Hüseyin Avcı, makamında bayram kutlamalarını kabul etti.

Daha sonra heyet, polis merkezi ile jandarma komutanlığına giderek, burada görev yapan güvenlik güçlerinin bayramını kutladı.

Törene, Garnizon Komutanı Vekili Bayram Tavan, Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, İlçe Emniyet Müdür Vekili Yahya Et, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Karapınar

Karapınar Kaymakamı Ramazan Yıldırım, Turgut Özal Parkı'ndaki törende, bayramların toplum olarak insanları birbirine yaklaştıran ve dayanışmayı artıran özel günler olduğunu söyledi.

Törene, İlçe Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Kalkınma Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Ahmet Kesik, Garnizon Komutan Vekili Yüzbaşı Ali Öz, Batman Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Aşkar, daire amirleri, sivil toplum kuruluş başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Bozkır

Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir, Bozkır Öğretmen Evi'nde düzenlenen bayramlaşma töreninde, ilçe protokolüyle bayramlaştı.

Protokol üyeleri programın ardından Bozkır İlçe Mezarlığı'ndaki Şehitliğe geçti.

Beyşehir

Beyşehir Kaymakamlığı tarafından Merkez Çarşı Camisi'nde düzenlenen bayramlaşma programına katılan İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, İlçe Belediye Başkan Vekili Halim Gümüşel ve beraberindeki ilçe protokolü, vatandaşlarla cami çıkışında bayramlaştı.

İlçe protokolü, daha sonra emniyet müdürlüğü, devlet hastanesi, jandarma komutanlığı, cezaevini, şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti.

Ereğli

Protokol üyeleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla Yunus Emre Parkı'nda bayramlaştı.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, yaptığı açıklamada, bayramların önemine dikkat çekerek sevgi, saygı ve hoşgörü içerisinde bir bayramı idrak ettiklerini ifade etti.

Programa Kaymakam Şakir Erden, Garnizon komutanı Binbaşı Adem Tol, siyasi parti ile kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ramazan Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement