Ramazan Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Ramazan Bayramı Kutlanıyor

Uşak'ta Ramazan Bayramı dolayısıyla öğretmenevinde bayramlaşma töreni yapıldı.

05.07.2016 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak'ta Ramazan Bayramı dolayısıyla öğretmenevinde bayramlaşma töreni yapıldı.

Uşak Öğretmenevi'ndeki bayramlaşma törenine, Vali Vekili İsmail Gürsoy, AK Parti Uşak Milletvekili Alim Tunç, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Garnizon Komutan Vekili Yarbay Rıza Keskin, Belediye Başkan Vekili Hakan Uludağ ve protokol üyeleri katıldı.

Törende konuşan Vali Vekili Gürsoy, il genelinde bayramın ilk gününün huzur ve güven içinde kutlandığını ifade ederek, "Dini bayramlar, insanları birbirlerine daha fazla yaklaştıran, birlik ve beraberlik içinde kenetlendiren müstesna günlerdir. Bayram günlerini fırsat bilerek, en yakınımızdan başlayarak, fakiriyle zenginiyle, çocuğu, genci ve yaşlısıyla bu mutlu günü paylaşmalı, büyüklerimizi, kimsesizlerimizi, komşularımızı ziyaret etmeli, bayramlaşmalıyız. Bu vesileyle Uşaklı hemşerilerimizin, milletimizin, Türk ve İslam dünyasının Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum." dedi.

Bayramlaşma programının ardından Vali Vekili İsmail Gürsoy ve beraberindekiler jandarma komutanlığını, mniyet müdürlüğü, sevgi evleri ve çocuk yuvası, huzurevi ve hastaneyi ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Ramazan Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement