Ramazan Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Güncel

Ramazan Bayramı'na Doğru

Ramazan Bayramı\'na Doğru

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Başkanı Adil Sani Konukoğlu ve Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla birer kutlama mesajı yayımladı.

22.06.2017 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Başkanı Adil Sani Konukoğlu ve Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla birer kutlama mesajı yayımladı.

Mesajında, Ramazan Bayramı'na kavuşmanın huzurunu yaşadıklarını ifade eden Konukoğlu, şunları kaydetti:

"Bu günlerde kırgınlıklar, küskünlükler unutulmalı bunların yerine dostluğa, sevgiye, yardımlaşmaya ve dayanışmaya yer verilmelidir. Hepimiz ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatalım. Yetimlerimizi, yaşlılarımızı ve kimsesizleri yalnız bırakmayalım. Bayram neşesini ve coşkusunu hep birlikte yaşayalım. Bayramlarımızı, gelenek ve göreneklerimizi bizden sonraki nesillere aktarmak için önemli günler olarak değerlendirilmeliyiz. Bizi biz yapan değerlerimize sahip çıktığımız, el ele omuz omuza verdiğimiz sürece her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğimizi unutmayalım. Bu duygu ve düşüncelerle hemşerilerimin, aziz milletimizin ve İslam dünyasının huzur içinde bir bayram geçirmesi dileklerimle, Ramazan Bayramını kutlarım."

Topçuoğlu da birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak, Ramazan Bayramını ilişkileri pekiştirmek için büyük bir fırsat olduğunu kaydetti.

Ramazan Bayramı'nın İslam Dünyası'nın birlik ve beraberliğine vesile olması temennisinde bulunan Topçuoğlu, şöyle devam etti:

"Birçok güzelliğin yaşandığı bayram günlerinde sevgi, saygı, özveri, fedakarlık ve güzellikler adına ne varsa hepsini sunabilmeliyiz. Bayramlar, gönüllerin bir araya gelmesi, insanların birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenmesinde önemli rol oynamaktadır. Bugünleri aracı kılarak küs ve düşman olduğumuz insanlarla barışmalıyız. Ramazan Bayramı'nın Türkiye ve dünya için huzur ve barış dolu bir geleceğe vesile olmasını diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ramazan Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement