Ramazan Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Güncel

Ramazan Bayramı'na Doğru

Darende Kaymakam Vekili Tolga Özdemir ve Belediye Başkanı Süleyman Eser, Ramazan Bayramı dolayasıyla mesaj yayımladı.

24.06.2017 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Darende Kaymakam Vekili Tolga Özdemir ve Belediye Başkanı Süleyman Eser, Ramazan Bayramı dolayasıyla mesaj yayımladı.

Kaymakam Vekili Özdemir, mesajında, bayramların, insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, güzel duygu ve düşüncelerin en üst seviyeye çıktığı, dargınlıkların unutulduğu, saygı ve sevginin katmerleştiği, herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı en müstesna günler olduğunu ifade etti.

Bayramların, kırgınlıkların ve dargınlıkları unutarak kardeşçe kucaklaşmak için önemli fırsat olduğunu aktaran Özdemir, şunları kaydetti:

"Refah ve huzurumuzun pekiştiği, ülkemizin aydınlık yarınlarının inşa edildiği nice bayramların yaşanmasını temenni eder, şehit yakınları ve gazilerimiz Darendeli hemşehrilerimin bayramını en içten dileklerimle kutlar, ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini dilerim."

Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser ise, mesajında, herkesin bayramını kutlayarak, şu ifadeleri kullandı:

"Bayramın sevincini, coşkusunu içimizde hissederek onun muştusunu gönüllerden gönüllere, evlerden evlere taşıyalım. Evlerin canlı bayramları olan çocuklarımızı bayramın coşkusuyla tanıştıralım. Yaralı gönülleri, bitap düşmüş yürekleri onaralım. Yetimlerin, gariplerin, kimsesizlerin tebessümüyle bayramlarımızı aydınlatalım. Yüreklerin en ağır yükü olan küskünlüklere son verelim. Bayram yapamayanlara bayram yaptıralım. Ramazan Bayramı'nın barış ve esenlik çağrısının tüm insanlığa ulaşması en büyük temennimizdir. Bu duygular içinde vatandaşlarımızın ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramlarını kutluyor, bayramın hayırlara vesile olmasını Allah'tan diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ramazan Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement