Ramazan Bayramı'nda Unutamayacağınız Bir SPA Deneyimi - Son Dakika
Güncel

Ramazan Bayramı'nda Unutamayacağınız Bir SPA Deneyimi

Ramazan Bayramı\'nda Unutamayacağınız Bir SPA Deneyimi

Güral Premier Hotel Tekirova, misafirlerini Ramazan Bayramı'nı kutlamak üzere unutamayacakları bir SPA deneyimine davet ediyor.

30.07.2013 11:44  Güncelleme: 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Quu Spa'dan yararlanmak isteyen tüm yerli misafirler %20 indirim imkanından faydalanabiliyor…

Benzersiz doğasıyla, yeşil ve mavinin birleştiği Antalya'nın en güzel koyunda hizmet veren Güral Premier Hotel Tekirova, Ramazan Bayramı boyunca hem özel hazırlanan Türk yemekleri ağırlıklı lezzetleriyle hem de 3 bin 500 metrekare alan içerisinde konumlandırdığı, 23 ultra-lüks odası, 1 SPA Suit ve 2 büyük hamamdan oluşan gizemli ve otantik atmosferiyle dikkat çeken Quu Spa ile misafirlerini muhteşem bir yolculuğa çıkartıyor. Quu Spa'nın imkanlarından yararlanmak isteyen tüm yerli misafirler bayram süresince %20 indirim hakkına sahip…

Dünyanın dört bir yanından seçilmiş uzman terapistler tarafından Avrupa ve Uzak doğu masajlarından SPA ritüellerine, Türk hamamından güzellik uygulamalarına kadar uzanan hizmetlerin sunulduğu Quu Spa'da, birbirinden değişik yüz ve vücut bakımları, farklı konseptlerde hamam terapileri, anti-aging uygulamalarının yanı sıra klasik cilt ve vücut bakımları yer alıyor. QUU SPA'da birer bio sauna, Rus saunası, kar çeşmesi, 2 adet büyük hamam, macera duş, aroma buhar odası, 3 büyük dinlenme odası, çiftlere ve ailelere yönelik hazırlanmış suitlerde jakuzi, hamam, sauna ve masaj odaları; tamamı profesyonel ekipmanlar ile donatılmış ve profesyonel terapistler eşliğinde hizmet veriyor.

QUU SPA'da, misafirler Ramazan Bayramı süresince oldukça geniş bir masaj yelpazesi sunuluyor. QUU SPA'da Türk Hamamı konseptinde oriantel terapiler, klasik terapiler, Uzakdoğu terapileri, özel çocuk ve çift terapileri ve terapi odaları, yüz ve vücut terapileri, anti-stress terapileri, aromatherapie, ayak refleks bakımları, anti-cellulite bakımları yer alıyor. Quu Spa'da sunulan özel paketler arasında 'Özel Hamam', 'Thai Fusion', 'Renaissance', 'Stress Relief', 'Platinum anti-stres lüks bakım', 'Gold', 'Anti-Cellulite' programı yer alıyor. Quu Spa'da spa süitlerinde sunulan özellikle çiftlere özel spa alternatifleriyle oldukça dikkat çekiyor. 'La Vie En Rose', 'I Love You Me Neither', 'After The Rain' ve 'Gold' alternatifleri ile çiftlere unutamayacakları anlar yaşatıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ramazan Bayramı'nda Unutamayacağınız Bir SPA Deneyimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement