Ramazan Bayramında Ego Otobüsleri Ücretsiz - Son Dakika
Güncel

Ramazan Bayramında Ego Otobüsleri Ücretsiz

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ramazan Bayramı süresince EGO otobüslerinin ücretsiz olacağını belirtti.

15.06.2017 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ramazan Bayramı süresince EGO otobüslerinin ücretsiz olacağını belirtti.

Gökçek, yaptığı yazılı açıklamada, bayramlarda ücretsiz yolcu taşıma uygulamasına bu yıl da devam edeceklerini bildirdi.

"Bayramlarda vatandaşların, ulaşım sorunu olmadan mezarlık ve akraba ziyaretlerini kolaylıkla yapabilmeleri, istedikleri yerlere rahatça ulaşabilmeleri için EGO bünyesindeki otobüslerle ücretsiz yolcu taşıyacağız." ifadelerini kullanan Gökçek, arife günü de vatandaşların mezarlıklara kolayca gidebilmeleri amacıyla otobüs seferleri düzenleyeceklerini belirtti.

Arife günü normal tarife, bayram süresince ise ücretsiz olacak olan seferlerin durak ve saatleri şöyle:

"Karşıyaka Mezarlığı'na, Hastane Metro Durağı'ndan (Yenimahalle) kalkacak 210 No'lu otobüs hattıyla 09.00-17.00 saatleri arasında hizmet verilecek. 354 No'lu otobüsle Elmadağ, 397 No'lu otobüsle de Yeşildere'den 07.00 ile 19.00 saatleri arasında sefer yapılacak. Mamak Ortaköy Mezarlığı'na Başkentliler Doğanbey Mahallesi Cumhuriyet Caddesi stat karşısındaki duraktan, 359 No'lu Gökçeyurt, Ortaköy Kızılcaköy- Ulus hattında çalışan otobüsle 06.00-21.00 saatleri arasında gidebilecek. Sincan Cimşit Mezarlığı'na, arife günü Sincan Lale Meydanı 50328 No'lu duraktan, 599 nolu özel servisle 09.30-21.00 saatleri arasında ulaşım sağlanacak. Cimşit Mezarlığı'na ayrıca, Sıhhiye'den kalkacak 514-2 No'lu otobüs, Yeni Cimşit Mahallesi Cimşit Serpmeler Durağı arasında 06.40 ile 22.00 saatleri arasında ulaşımı sağlayacak."

Ayrıca, Karşıyaka, Ortaköy ve Sincan mezarlıklarında vatandaşların yakınlarını rahatlıkla ve huzur içinde ziyaret edebilmeleri için ise arife ve bayram süresince mezarlıklar içinde ring seferleri yapılacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ramazan Bayramında Ego Otobüsleri Ücretsiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement