Ramazan Coşkusu Merinos'ta Yaşandı - Son Dakika
Güncel

Ramazan Coşkusu Merinos'ta Yaşandı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Şehri Ramazan etkinlikleri, Merinos Parkı'nda vatandaşlara huzurlu ve keyifli Ramazan akşamları yaşattı.

14.07.2015 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Şehri Ramazan etkinlikleri, vatandaşların Ramazan akşamlarını huzur dolu ve keyifli yaşamalarını sağlıyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Şehri Ramazan etkinliklerinin Merinos Parkı durağı, vatandaşlara huzurlu ve keyifli bir Ramazan yaşattı. Etkinlikler kapsamında vatandaşlar Hüseyin Goncagül ile orta oyunu keyfini doyasıya yaşadı, usta sanatçılarla bir araya geldi. Merinos Parkı'nda kurulan stantlarda ise Ramazan'a özel ürünler beğeniye sunuldu. Bursa'ya özgü yöresel sanatlardan el yapımı bıçaklara, Keles bebeklerinden kitaplara kadar pek çok ürün özel stantlarda sergilendi. Ramazan boyunca kan vermek isteyenler de Kızılay'ın standını ziyaret etti.

Kadir Gecesi özel programı

'Şehr-i Ramazan' programında Kadir Gecesi ise Merinos Parkı'nda huzur dolu anlar yaşandı. Açık alanda kurulan mescitte, Mustafa Özcan Güneşdoğdu nezaretinde öncelikle teravih ardından da cemaatle vitir namazı kılındı. Bursalıların yoğun ilgi gösterdiği gece, okunan dualar ve ilahilerle son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ramazan Coşkusu Merinos'ta Yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement