Ramazan'da Eğlenceye Doyacağız! - Son Dakika
Güncel

Ramazan'da Eğlenceye Doyacağız!

Neomarin Çocuk Kültür Merkezi, dolu dolu yaz programına Ramazan Etkinlikleri'ni ekliyor.

02.07.2013 08:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Etkinlikler 12 Temmuz'da başlayarak 10 Ağustos'a kadar sürecek.

Neomarin Pendik Alışveriş Merkezi'nin minik misafirlerine ücretsiz hizmet verdiği Kültür Merkezi, Haziran teması Eski İstanbul'da Yaşam'ın ardından Ramazan etkinlikleri ile geliyor.

Karagöz Ustası Hayali Suat Veral'in Cumartesi gösterileriyle katılacağı program, küçükler kadar büyükler için de tam bir Ramazan şöleni olacak. Sıcak yaz aylarını ve tatil günlerini kültür, sanat ve eğlence ortamında geçirecek olan minikler, sanat atölyeleri dışında yüz boyama ve Ramazan Hatırası fotoğraf çekimi aktivitelerinden hiçbir ücret ödemeden faydalanacaklar. Türk Gölge Oyunu, Fasıl, Meddahlık, El Sanatları, Geleneksel Mutfak, Bilmece Bildirmece, Çini ve Direkler Arası Şenlikleri'ni barındıran Ramazan programı, profesyoneller eşliğinde sunularak çocukların taze zihinlerinde sıcacık izler bırakacak. Birer saatlik atölyeler halinde uygulanacak olan etkinlikler, Masal Tersanesi'nin "Ramazan Geldi Hoş Geldi" adlı kukla oyununun sergilenmesinin ardından, 10 Ağustos Cumartesi günü "Bir Maniniz Yoksa Yarışalım" adlı yarışmayla sona erecek.

Kişiye özel üyelik kartlarıyla çocuklara sanatın sınırsız imkanlarını farklı efektlerle sunan Kültür Merkezi, atölye programları, seminerler ve sıra dışı eğitimlerle AVM kavramına sıra dışı yenilikler getirmeye devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ramazan'da Eğlenceye Doyacağız! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement