Kırşehir'de Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Kırşehir'de Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor

Kırşehir\'de Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor

Kırşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan etkinlikleri, her gün devam ederek vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

02.08.2013 14:48  Güncelleme: 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir Belediyesi olarak başlattığımız ve ramazan ayı boyunca her gün devam eden Ramazan etkinliklerini Kırşehirli vatandaşların, ramazan ayının güzelliğini ve maneviyatını yaşamaları için gerçekleştiriyoruz diye kaydeden Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar BAHÇECİ, "Ramazan etkinliklerimize her gün ilgi giderek artmaktadır. Bu yıl etkinliklerimizi daha yoğun programla düzenleyerek unutulmaya yüz tutmuş Ramazan eğlencelerinin yaşatılması ve halkımıza Ramazan coşkusunu yaşatmak için tasavvuf konserleri, sohbetler, tiyatro gösterileri, halk oyunları gösterileri ve Türk sanat müziği konserleri düzenliyoruz. Etkinliklerimiz her gün Teravih namazı sonrası başlayıp Cacabey Camii önü Yer Altı Çarşısı üstünde vatandaşlarımızla buluşuyor.

Geçtiğimiz hafta boyunca tasavvuf konserleri kapsamında Hidayet Can, Ertuğrul Erkişi, Fazlı Çoban, Ender Doğan, Metin Haboğlu, Cahit Nazlı ve Ali Toprak'ı ağırladık. Kulaklarımızın pasının silindiği bu konserler halkımız tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Ayrıca düzenlediğimiz tiyatro gösterileri, mehter gösterileri, sohbetler de yoğun ilgi görerek beğeniyle izlendi. Bu etkinlerin vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi görmesi bizleri de mutlu etmektedir. Etkinliklerimiz Ramazan sonuna kadar devam edecek. Halkımızı devam edecek olan etkinliklere bekliyoruz. "

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kırşehir'de Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement