Ramazan'ın Bereketi ve Coşkusu Samanyolu TV'de! - Son Dakika
Güncel

Ramazan'ın Bereketi ve Coşkusu Samanyolu TV'de!

Ramazan\'ın Bereketi ve Coşkusu Samanyolu TV\'de!

Samanyolu TV, Ramazan'da yine birbirinden iddialı programlarla geliyor.

14.07.2012 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samanyolu TV, yepyeni yapımları ve muhteşem programlarıyla Ramazan ayının bereketini ve coşkusunu evlerinize taşıyacak.

Zıt görüşten insanların hikayesini konu alan, Ramazan'ı keyifli kılacak eğlenceli bir sit-com Kendimize Doğru, iftar saatini beklerken içinizi maneviyatla dolduracak İftar Zamanı, sahuru renklendirecek Gecenin Bereketi ve İslam dininin feyzine yeni ulaşmış Müslümanların Kutsal Topraklar'a yolculuğunun anlatıldığı Kabe'ye Gönül Kervanları Ramazan'da Samanyolu TV'de ekrana gelecek.

İşte Samanyolu TV'nin Ramazan ayı programları:

Ramazan'da Yepyeni Bir Dizi Başlıyor

Kendimize Doğru Ramazan boyunca her gün STV'de

Samanyolu Televizyonu'nun izleyicileri için hazırladığı ilk sürpriz yepyeni bir Ramazan dizisi. Her gün saat 19.30'da ekrana gelecek olan Kendimize Doğru, karşıt dünya görüşüne sahip kasaba sakinlerinin sosyal hayattaki çatışmalarını mizahi bir dille anlatıyor. Çeşitli nedenlerden dolayı askerliği gecikmiş asker rolüyle izleyicilerin karşısına çıkacak olan ünlü şarkıcı Bayhan'ın rol aldığı, Kendimize Doğru ile Ramazan boyunca seviyeli bir mizah izleyeceksiniz. Üstelik bu yıl ilk defa yapılacak bir uygulamayla seyirciler, iftarı dizinin içinde, sevdikleri karakterlerle birlikte açacak.

STV'nin bir diğer günlük dizisi olan İki Dünya Arasında da, yepyeni bölümleriyle her gün 20.45'te, tekrarlarıyla 11.20'de Ramazan boyunca ekrana gelecek.

Anadolu'nun sıcaklığı ve misafirperverliğinin ekrana yansıması; İftar Zamanı - Her gün 16.15'te

Samanyolu Televizyonu, mübarek Ramazan boyunca seyircilerini muhteşem bir Türkiye turuna davet ediyor. İftar Zamanı programı Davetsiz Misafir Turgay Başyayla'nın sunumuyla her gün farklı bir ilden ekrana gelecek. Anadolu'nun kültürel dokusunu yansıtacak İftar Zamanı, Turgay Başyayla'nın samimi söyleşileri, Ramazan'a özel konuları ve ünlü konuklarıyla sizi manevi bir yolculuğa çıkaracak.

Peygamberane sohbetlerin adresi; Gecenin Bereketi - Her gece saat 02.20'de

Turgay Başyayla Ramazan ayı boyunca her gece Gecenin Bereketi'nde evlerinize konuk olacak. Anadolu'daki sahur coşkusu ve bereketine, her gece saat 02.20'den itibaren ekran başındaki izleyenler de ortak olacak.

Kabe'ye Gönül Kervanları - Her gün 19.00'da

Samanyolu Televizyonu Ramazan'da benzersiz bir programa daha imza atıyor. Kabe'ye Gönül Kervanları isimli programda, farklı ülkelerden gelen çiçeği burnunda Müslümanların Kutsal Topraklar'a yolculuğu ekrana gelecek. Kutsal Beldenin manevi atmosferinin buram buram hissedileceği bu mukaddes yolculuk, izleyenlerin gözlerini yaşartacak.

Oktay Usta ile Yeşil Elma Ramazan boyunca her gün saat 14.00'te

Oktay Usta'nın sunduğu Yeşil Elma da, Ramazan sürprizleriyle geliyor. Yeşil Elma, yenilenen dekoru, nefis lezzetleri ve neşeli sohbetleriyle Ramazan boyunca canlı olarak ekrana gelmeye devam edecek.

Ayna ve Maceracı kutsal topraklardan ekrana gelecek

Sevilen gezi programları Ayna ve Maceracı da, Ramazan'ı özel bölümleriyle karşılamaya hazırlanıyor. Saim Orhan ve Murat Yeni, seyircilerini Mekke ve Medine'ye, kutsal toprakların manevi atmosferini solumaya davet ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ramazan'ın Bereketi ve Coşkusu Samanyolu TV'de! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.

  • CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek
    23:19 CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek

    CHP Genel Merkezi, 31 Mart yerel seçimlerinde parti aleyhine açık veya gizli çalışma yürüten üyelerle ilgili ihraç istemiyle disiplin sürecinin başlatılacağını duyurdu. Parti, il, ilçe örgütleri ve başkan adaylarına gönderdiği yazıda, bu üyelerin isim ve görevleri ile aleyhe yaptıkları çalışmalara ilişkin delillerin bildirilmesini istedi.

  • Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu
    23:16 Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu

    Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimle Ozan Özçelik derneğin yeni başkanı oldu. Seçim sonuçlarına göre 14 oy alan Özçelik, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte derneği yönetecek.

  • Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu
    23:16 Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu

    Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde ilkokul 4. sınıf öğrencisi Ayaz Yalçın ve iki arkadaşı dünden itibaren haber alınamıyor. Aile ve polis ekipleri kayıp çocukları bulmak için arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • Ordu'da Ana Arı Yetiştiriciliği Kursuna Katılan 23 Kişi Eğitim Alıyor
    23:13 Ordu'da Ana Arı Yetiştiriciliği Kursuna Katılan 23 Kişi Eğitim Alıyor

    Ordu'da Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ve Ordu Arı Yetiştiricileri Birliği tarafından düzenlenen ana arı yetiştiriciliği kursuna 23 kişi katıldı. Vali Muammer Erol, kursu ziyaret ederek kursiyerlere başarılar diledi. Kurs sonunda sertifika verileceği belirtildi.

  • Huawei Watch Fit 3, Apple Watch'a benzer bir tasarıma sahip
    23:09 Huawei Watch Fit 3, Apple Watch'a benzer bir tasarıma sahip

    Huawei'nin yeni akıllı saati Watch Fit 3'ün ilk görüntüleri yayınlandı. Watch Fit 3, Apple Watch Series 9'a oldukça benzer bir görünüme sahip. Yeni tasarımda ekran biraz daha kare şeklinde tasarlanmış ve sağ üst tarafta yeni bir fiziksel düğme eklenmiş. Huawei Watch Fit 3, daha ekonomik bir alternatif olacak şekilde geliyor ve tahmini olarak 100 euro civarında bir fiyat etiketine sahip olacak. Cihazın özellikleri arasında Bluetooth bağlantısı, bildirim gösterimi, ses dosyalarını saklama ve oynatma, spor aktivitelerini takip etme gibi temel akıllı saat özellikleri bulunuyor. Huawei'nin bu yeni modeli, Apple Watch'a yakın pratik özellikler sunarak uygun fiyatlı akıllı saat arayan kullanıcılar için cazip bir alternatif oluşturuyor.

  • OnePlus Ace 3 Pro Özellikleri ve Detayları Ortaya Çıktı
    23:09 OnePlus Ace 3 Pro Özellikleri ve Detayları Ortaya Çıktı

    OnePlus'ın yeni amiral gemisi modeli OnePlus Ace 3 Pro, Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi ve 16 GB RAM belleği ile dikkat çekiyor. Ayrıca 1,5K kavisli ekran, 6000 mAh pil ve 100W hızlı şarj desteği gibi özelliklere sahip olan cihaz, rakiplerine aman vermeyecek.


Advertisement