Ramazan Sevinci Keçiören'de Bir Başka Yaşanıyor - Son Dakika
Yerel

Ramazan Sevinci Keçiören'de Bir Başka Yaşanıyor

Ramazan Sevinci Keçiören\'de Bir Başka Yaşanıyor

Keçiören Belediyesi’nin düzenlediği 6. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri, Ramazan’ın manevi atmosferini yaşatmaya devam ediyor.

08.07.2015 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keçiören Belediyesi'nin düzenlediği 6. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri, Ramazan'ın manevi atmosferini yaşatmaya devam ediyor.

Ramazan-ı Şerif'in son 10 gününe girildiği bu günlerde Keçiören Müftülüğü'nün Ramazan Sevinci Programı büyük ilgiyle karşılandı. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ile eşi Hatice Ak, Keçiören Müftüsü Dr. İhsan İlhan, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan, TOGEM Başkanı Dr. Ayten Aydın ile çok sayıda Keçiörenli vatandaşın katıldığı program Erdal İlhan'ın Kur'an tilaveti ile başladı. Kalaba Merkez Camii İmam Hatipleri Ali Kaplan, Salih Taşdemir, Arif Eser, Aksa Camii İmam Hatibi Erdal İlhan ve Eyüp Sultan Camii İmam Hatibi Salim Özçınar'ın seslendirdiği ilahiler ise izleyenleri manevi bir yolculuğa çıkardı. "Ramazan diriliştir" sözleri ve Ramazan-ı Şerif'in anlam ve önemini anlatan sohbetiyle Keçiören Müftüsü Dr. İhsan İlhan ise Ramazan'ın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuna dikkat çekti.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak günün anısına Keçiören Müftüsü İhsan İlhan'a el işçiliği saat hediye ederken, program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ramazan Sevinci Keçiören'de Bir Başka Yaşanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement