Ramazan Sokağı'nın Konuğu Talha Bora Öge - Son Dakika
Yerel

Ramazan Sokağı'nın Konuğu Talha Bora Öge

Ramazan Sokağı\'nın Konuğu Talha Bora Öge

Kırıkkale’de düzenlenen Ramazan Sokağı etkinliklerinin konuğu yazar ve şair Talha Bora Öge idi.

10.06.2017 09:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale'de düzenlenen Ramazan Sokağı etkinliklerinin konuğu yazar ve şair Talha Bora Öge idi.

Ramazan ayının 14'üncü gecesinde Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen geleneksel etkinlikler kapsamında Ramazan Sokağı, yazar ve şair Talha Bora Öge'yi ağırladı. Kırıkkaleli vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılanan sanatçı Talha Bora Öge, okuduğu şiirlerle ve türkülerle Kırıkkale halkına keyifli bir Ramazan akşamı yaşattı. Okuduğu şiir ve türkülerle Kırıkkalelilerin beğenisini kazanan Sanatçı Öge, hayatının bir döneminin Kırıkkale'de geçtiğini ve bir dönem Kırıkkale'de özel bir radyoda çalıştığını anlattı.

Etkinlikte konuşan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygıllı, sanatçı Öge'nin sahnede anlattığı Kırıkkale anılarına vurgu yaparak, "Yolu Kırıkkale'den geçen herkes Kırıkkale'yi anlatırken güzel, hoş anılarıyla anlatıyorlar ama sizin kadar güzel anlatan da çok az bulunuyor. Başka şehirden Kırıkkalemize tayinle gelen devlet memurları emekli olduktan sonra Kırıkkale'den ayrılmak istemiyorlar. Emekli emniyet müdürleri, emekli valiler, emekli müftüler, Kırıkkale'ye yerleşiyorlar. Allah'ın hikmetidir saat 03.30'da Kırıkkale'de bir radyo istasyonunda dinleyici aradığınız günlerden bugün bu meydanda binlerin huzurunda olmayı nasip ettiyse Allah'a ne kadar şükretsek ne kadar şükretseniz azdır. İyi ki geldiniz. Allah nasip ederse inşallah bundan sonraki her etkinliğimizde burada olun çünkü Kırıkkale'de çok kuvvetli bir seven kitleniz var" dedi.

Başkan Saygılı, Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz ile birlikte sanatçı Talha Bora Öge'ye, üzerinde Kırıkkale simgeleri taşıyan çini işlemeli bir porselen tabak hediye etti. Sanatçı Öge, gecenin sonunda hayranlarıyla fotoğraf çektirerek, imzalı kitap dağıttı. - KIRIKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ramazan Sokağı'nın Konuğu Talha Bora Öge - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement