Ramazanda Bursa'ya Ünlü Sanatçılar Yağacak - Son Dakika
Yerel

Ramazanda Bursa'ya Ünlü Sanatçılar Yağacak

Ramazanda Bursa\'ya Ünlü Sanatçılar Yağacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından her sene geleneksel olarak düzenlenen "2013 Temaşa-i Ramazan" faaliyetlerine ünlü sanatçılar yağacak.

03.07.2013 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından her sene geleneksel olarak düzenlenen "2013 Temaşa-i Ramazan" faaliyetlerine ünlü sanatçılar yağacak.

Mustafa Ceceli, Muazzez Ersoy, Ömer Faruk Tekbilek, Özgür Eren, Zara, Zekai Tunca, Ahmet Özkan, Ümit Tokcan, Selma Geçer, Kubat, Fatih Kısaparmak ve Ömer Karaoğlu gibi ünlülerin konser vereceği ramazan eğlencelerinde sohbetlerin yanı sıra çeşitli gösteriler yapılacak. Merinos Park'ta düzenlenecek olan "Bursa 2013 Temaşa-i Ramazan" programı hakkında bilgi verene Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Ramazan ayının Bursa'da dolu dolu yaşanmasını istiyoruz. Merinos Parkı'ndaki etkinliklere onbinlerce kişi toplanacak. Güzel bir Ramazan'ı birlikte geçireceğiz. Kültürümüzde toplumsal hayatımızda ayrı bir yeri olan Ramazan ayında manevi rüzgarlar esiyor. Bursa'da Ramazan ayı farklı bir yaşam tarzıdır. Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa'daki kurumlarımızla birlikte Ramazan ayının en güzel şekilde tüm renkleriyle yaşaması ve yaşatılması hususunda faaliyetler yapacağız. Birbirinden ünlü sanatçılarının konserleri, orta oyunlar ve sohbetlerle dolu dolu bir ay geçireceğiz" dedi.

ÜNLÜ SANATÇILAR RAMAZAN AYINDA BURSA'DA

Ünlü sanatçıların bir ay boyunca Bursalılarla buluşacağını kaydeden Altepe, "Zara, Muazzez Ersoy, Mustafa Ceceli, Ahmet Özhan, Kubat, Fatih Kısaparmak, Zekai Tunca, Orhan Hakalmaz gibi sanatçılar sahne alacak. Aynı zamanda Uğur Aslan, İbrahim Sadri gibi usta şiir yorumcuları bizimle olacak. Hoş sohbeleriyle İlkbal Gürpınar da bir araya gelecek" diye konuştu.

DOKTORLAR VATANDAŞLARLA BULUŞACAK

Altepe, ramazanın 3. gününde ise Bursa Müftüsü Mehmet Emin Ay'ın vatandaşlarla bir araya gelerek dini sohbet yapacağını ifade etti. Altepe, her perşembe hafızların Kuran-ı Kerim ziyafeti vereceğini vurguladı. Altepe, cuma günleri sağlık programları konusunda uzman doktorlar tarafından halkın bilgilendirileceğini ifade ederek, "Beslenme, dahiliye ve genel cerrahi uzmanı arkadaşlar vatandaşlara sağlıklı hayat konusunda bilgi verecek. Ramazan eğlenceleri ve folklor gösterileri bu ayda izleyicilerle buluşacak" ifadelerini kullandı.

Altepe, ramazan boyunca Fevzi Çakmak katlı otoparkında her gün 4 bin kişiye iftar verileceğini sözlerine ekledi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ramazanda Bursa'ya Ünlü Sanatçılar Yağacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement