Ramazanda Trafikte Sabır Şart - Son Dakika
Ekonomi

Ramazanda Trafikte Sabır Şart

Ramazanda Trafikte Sabır Şart

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Suat Er, Ramazan ayında özellikle akşam saatlerinde trafik sorununun arttığını söyledi.

30.05.2017 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Suat Er, Ramazan ayında özellikle akşam saatlerinde trafik sorununun arttığını söyledi. Er, uzun süren oruç nedeniyle insanların gergin olduğunu bunun da trafikte sorunlar yaşattığını belirterek sabır tavsiyesinde bulundu.

Er, " Eskişehir'de 5 cadde tüm trafik yükünü taşıyor. Ramazan ayında trafik sorunu daha çok artıyor. Akşam saatlerinde büyük bir trafik çilesi yaşanıyor. Ramazan nedeniyle insanlar uzun süre aç kaldığı için trafikte sürücüler agresif bir hal artıyor" dedi.

Konuyla ilgili taksici ve taksi dolmuşçu esnafı uyardıklarını söyleyen Er, "500'e yakın ticari taksimiz, 200'e yakın taksi dolmuşumuz şehir merkezinde trafikte dolaşıyor. Biz bu esnaflarımızı her zaman uyarıyoruz. Trafiğin devamlı içinde olmaları nedeniyle sakin olmaları ve bu tür olaylara karışmamaları konusunda uyarıyoruz. Vatandaşlarımız da 330 51 51 numaralı telefonumuzdan bize her zaman ulaşabilir, varsa bir şikayetleri iletebilir. Bizim ticari araçlar üzerinde bir yaptırım gücümüz de var" diye konuştu.

Toplu taşıma araçlarının kullanılmasının faydalı olacağını ifade eden Er, "İş yerlerimize, gideceğimiz yerlere toplu taşıma araçları veya bisikletlerle gitmeyi tercih edelim" diyerek sözlerini tamamladı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Ramazanda Trafikte Sabır Şart - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Türk'üyle, Kürt'üyle, Arap'ıyla, Laz'ıyla, Çerkez'iyle biriz, beraberiz
    17:35 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Türk'üyle, Kürt'üyle, Arap'ıyla, Laz'ıyla, Çerkez'iyle biriz, beraberiz

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Siirt'in Kurtalan ilçesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Türk, Kürt, Arap, Laz, Çerkez gibi farklı etnik gruplara ayrım yapmadıklarını ve birlikte olduklarını belirtti. Yılmaz, terörün sona erdiği ve huzur ortamının egemen olduğu bir ortamda özel sektör yatırımlarının da bölgeye gelmeye başladığını söyledi. Ayrıca, çocuklara iyi eğitim verdiklerini ve mezhep, etnik ve dini ayrımcılığa karşı olduklarını vurguladı.

  • Seçimlerden Sonra Fiyat Artışları Bekleniyor
    17:31 Seçimlerden Sonra Fiyat Artışları Bekleniyor

    Türkiye Terziler, Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatkarları Federasyonu ve Eskişehir Tuhafiyeciler Esnaf Odası Başkanı Ali Sefa Şen, yerel seçimler sonrası kemer sıkma politikalarında artış yaşanmasını beklediklerini söyledi. Şen, enflasyonun tek haneli rakamlara düşürülmesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca, seçimlerden sonra fiyat artışları olacağını tahmin ettiklerini belirtti.


Advertisement