Ramazanın İlk Günü Meydan'da Kuran-ı Kerim Ziyafeti - Son Dakika
Güncel

Ramazanın İlk Günü Meydan'da Kuran-ı Kerim Ziyafeti

Ramazanın İlk Günü Meydan\'da Kuran-ı Kerim Ziyafeti

Ramazanın ilk gününü Eyüp Sultan Meydanı'nda geçiren binlerce kişi, Belediye'nin hazırladığı organizasyonları takip etme şansı buldu.

11.07.2013 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eyüp Sultan Meydanı'na kurulan özel platformda farklı etkinlikler organize eden Belediye, konuklarına, ilk gün için üç hocadan Kuran-ı Kerim tilaveti sundu.

Gecede bir konuşma yapan Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüp Sultan'a gelen konukların Ramazan ayını kutlayarak, "Savaşların son bulduğu, kardeşlik ve manevi duyguların öne çıktığı bir Ramazan olması diliyorum. Tüm İslam aleminin Ramazan ayının hayırlı geçmesi için dua ediyoruz" diye konuştu.

Başkan, Eyüp Sultan Camii arkasındaki tarihi Cülus Yolu'nda Türkiye'nin dört bir yanından gelen vatandaşları da ziyaret ederek onlarla sohbet etti. Cülus Yolu'nda 2500 kişiye iftar yemeği verildi.

Eyüp Belediyesi, Teravih namazının ardından Eyüp Sultan Meydanı'nda farklı bir etkinlik düzenledi. Namaz sonrası Ali Tel, Mustafa Özcan Güneşdoğdu ve Cihan Kodal Eyüp Sultan'a gelenlere Kur'an ziyafeti çekti. Kur'anı Kerim tilavetinin ardından Ensar Kardeşler İlahi grubu sahura kadar sahne aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ramazanın İlk Günü Meydan'da Kuran-ı Kerim Ziyafeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement