Taraftarlar İmza Topluyor: Salah'ı Sakatlayan Ramos'a Ceza Verin - Son Dakika
Spor

Taraftarlar İmza Topluyor: Salah'ı Sakatlayan Ramos'a Ceza Verin

Change.org üzerinden başlatılan kampanyada 463 bin taraftar, Şampiyonlar Ligi finalinde Salah'ı sakatlayan Ramos'a ceza verilmesini istedi.

29.05.2018 14:15  Güncelleme: 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Real Madridli futbolcu Sergio Ramos'un, UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Liverpoollu Muhammed Salah'ı bilinçli olarak sakatladığını iddia eden taraftarların imza kampanyasına yoğun ilgi gösteriliyor.

"Muhammed Salah'ı kasten sakatlayan Ramos FIFA ve UEFA'dan ceza almalı" adıyla Change.org üzerinden düzenlenen kampanyada, şu ana kadar 463 bin imza toplandı.

"RAMOS'A CEZA VERİN"

Hedefin 500 bin imza olduğu kampanyada, maç boyunca fair-play kurallarına uygun davranmadığı öne sürülen İspanyol futbolcunun, video görüntülerinin yardımıyla UEFA ve FIFA tarafından cezalandırılması çağrısında bulunuldu.

Real Madrid'in Liverpool'u 3-1 yenerek kupaya uzandığı karşılaşma sırasında Ramos ile girdiği ikili mücadelenin ardından sakatlanan Mısırlı futbolcu Salah, gözyaşları içinde 31. dakikada oyundan çıkmak zorunda kalmıştı.

Taraftarlar İmza Topluyor: Salah\'ı Sakatlayan Ramos\'a Ceza Verin
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Taraftarlar İmza Topluyor: Salah'ı Sakatlayan Ramos'a Ceza Verin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Judo: Bu hareket judo ve tekvondada düşmanı sakatlamak vede etkisiz hale getirmede kullanılan en etkili harekettir . Ramosa görev verilmiş Liverpool'un en etkili oyuncusunu sakatladi bilerek ve kasten yapıldı. Bu işin içinde teknik ekip bile vardır. Pozizyon Cuk diye oturdu salah sakatladi . 10 1 Yanıtla
  • Muhammed salah: Mübarek gün Allah cezanı versin ramos 7 0 Yanıtla
  • Ramos : KUDURUN! 0 5 Yanıtla
  • andsmero: RAMOS ÇİRKEFSİN TIPKİ FENER GIBISIN 3 1 Yanıtla
  • DIRIJ GAZİ UZUN: ceza yok. aynı hareketı sabrıyede yaptılar. 0 3 Yanıtla
  • Burhan: Sahtekarlar ne cezası Ramos adam gibi top oynadı sakatlandı çokta tın Ramos erkek gibi oynuyor fobolda sakatlanmakta var zaten milyon dolar kazanıyorlar kız gibi oynuyorsan oynama o zaman 0 1 Yanıtla
  • salah : kıracam o kolunu bekle sen 0 0 Yanıtla

Advertisement