Range Rover'a iki yeni donanım paketi - Son Dakika
Otomobil

Range Rover'a iki yeni donanım paketi

Range Rover\'a iki yeni donanım paketi

Borusan Otomotiv’in Türkiye distribütörü olduğu Land Rover’ın lüks SUV’u Range Rover, Westminster ve Westminster Black Edition donanım paketi seçenekleriyle showroomlarda yerini aldı.

06.05.2021 13:40  Güncelleme: 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Borusan Otomotiv'in Türkiye distribütörü olduğu Land Rover'ın lüks SUV'u Range Rover, Westminster ve Westminster Black Edition donanım paketi seçenekleriyle showroomlarda yerini aldı.

Vogue donanım paketi temel alınarak sunulan iki yeni donanım paketi seçeneği de 2.0 litre 404 BG Plug-in Hibrit motorla satışa sunuluyor.

21 inçlik alaşım jantlar Westminster paketinde 7 kollu ve elmas kesim olarak yer alırken, Westminster Black Edition donanımında 9 kollu parlak siyah renkli olarak sunuluyor. Ayrıca Westminster Black Edition donanımında Black Pack Dış Tasarım Paketi'yle birlikte, Narvik Black motor kapağı ve bagaj kapağı yazısı, ızgara detayları, ön tampon havalandırma kaplaması ve tampon vurgusu dahil olmak üzere bir dizi özelliğe yer veriliyor. Her iki donanım paketinde de iç mekanda Kalahari kaplama ve süet tavan döşeme lüks hissini yükseltiyor.

Range Rover'a iki yeni donanım paketi

2.0 litrelik Plug-in Hibrit motor seçeneğiyle tutkunlarını bekleyen Range Rover Westminster ve Westminster Black Edition, 6,4 saniyede 0'dan 100 km/s hızlanmasını tamamlıyor. 8 ileri otomatik şanzımanla gücünü dört tekerleğe birden aktaran 2.0 litrelik Plug-in Hibrit motor, ortalama 100 kilometrede 3,3 litrelik tüketim değeriyle de tutumlu olmayı başarıyor. 75 g/km'lik karbon salınımıyla çevreye dost olan Plug-in Hibrit motoruyla Range Rover Westminster ve Westminster Black Edition, sadece elektrik gücüyle 40 kilometre yol kat edebiliyor.

Range Rover Westminster ve Westminster Black Edition, Fuji White, Santorini Black, Byron Blue, Eiger Grey, Portofino Blue, Carpathian Grey ve Silicon Grey gövde renkleri ile geniş bir renk skalası sunuyor.

Range Rover, Westminster ve Westminster Black Edition donanım paketleriyle onlinesatis.landrover.com.tr adresi üzerinden rezerve edilebiliyor.

Range Rover'a iki yeni donanım paketi

Yeni nesil teknolojiler

ange Rover Westminster ve Westminster Black Edition, iç mekanda ferahlığı artıran elektronik panoramik cam tavanın yanında, 825W Meridian Surround Ses Sistemini de standart olarak sunuyor. İki adet 10 inç yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekran içeren Touch Pro Duo araç içi bilgi-eğlence sistemi, gerekli bilgileri görüntülerken aynı zamanda ilave özelliklerin kullanılmasını sağlayarak daha fazla verimlilik sunuyor. Apple CarPlay desteği de sunan ekran, yüksek çözünürlüğü ve dokunmatik hassasiyetiyle de sınıfında ön plana çıkıyor. 12,3 inç yüksek çözünürlüklü İnteraktif Sürücü Ekranı navigasyon, telefon ve medya olmak üzere çok sayıda bilgi, eğlence ve aktif güvenlik verisini sürücünün gözünü yoldan ayırmadan görebilmesine olanak tanıyor.

Range Rover'a iki yeni donanım paketi

PM2.5 hava filtreleme teknolojisini standart olarak sunan Range Rover Westminster ve Westminster Black Edition, konforlu ve ferah bir yolculuk amacıyla gelen havayı analiz edip kalitesini ölçtükten sonra otomatik olarak devreye girerek kabindeki alerjenlerin, toksinlerin ve zararlı partiküllerin seviyesini minimuma indiriyor.

Matrix LED farlarla birlikte, Güvenli Çıkış Monitörü, Trafik İşareti Tanıma Sistemi, Sürücü Yorgunluk Takip Monitörü, Surround Kamera Sistemi, Geri Trafik Monitörü, 360 Derece Park Mesafe Kontrol bu paketlerde standart olan sürüş ve güvenlik donanımları olarak ön plana çıkıyor

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Otomobil Range Rover'a iki yeni donanım paketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Manavgat'ta Otomobil Bariyerlere Çarptı: Sürücü Yaralandı
    13:41 Manavgat'ta Otomobil Bariyerlere Çarptı: Sürücü Yaralandı

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde seyir halindeki otomobilin bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada araç sürücüsü yaralandı. Kaza sonucunda yaralanan sürücü, olay yerindeki müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

  • Osmaniye'de kaza yapan otomobil yandı: 1 yaralı
    13:20 Osmaniye'de kaza yapan otomobil yandı: 1 yaralı

    Osmaniye'nin Hasanbeyli İlçesinde meydana gelen trafik kazasında, direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil yol kenarına savruldu ve alev aldı. Kazada 1 kişi yaralandı. Olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yangın söndürülürken, yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı ve otomobil hurdaya döndü.

  • Hasanbeyli ilçesinde otomobil alev alıp yandı, 1 kişi yaralandı
    12:59 Hasanbeyli ilçesinde otomobil alev alıp yandı, 1 kişi yaralandı

    Osmaniye'nin Hasanbeyli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil yol kenarına savruldu ve alev aldı. Kazada 1 kişi yaralandı. İtfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi.

  • Antalya'da elektrikli bisikletle otomobil çarpıştı: 1 yaralı
    12:41 Antalya'da elektrikli bisikletle otomobil çarpıştı: 1 yaralı

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen kazada, elektrikli bisiklet ile otomobil çarpıştı ve 1 kişi yaralandı. Kazanın anı güvenlik kamerasına yansıdı. Yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı.

  • Mardin'de otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 yaralı
    12:34 Mardin'de otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 yaralı

    Mardin Üçyol mevkiinde plakaları ve markaları belirlenemeyen otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada yaralanan 2 kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Etimesgut'ta Uykuya Dalan Araç Üst Geçidin Asansörüne Çarptı
    11:53 Etimesgut'ta Uykuya Dalan Araç Üst Geçidin Asansörüne Çarptı

    Etimesgut'ta uykuya dalan 34 K 1217 plakalı otomobil sürücüsü, inşaat halindeki üst geçidin asansörüne çarptı. Hurdaya dönen arabadan ikisi çocuk 4 kişilik aile, hafif yaralanarak kurtuldu. Olay Ankara'nın Etimesgut ilçesinde meydana geldi. İtfaiye, polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Kazada otomobil sürücüsünün uykuya daldığı iddia edildi. Polis olayla ilgili inceleme yapıyor.

  • Tekirdağ Malkara'da Otomobil Kazası: Bir Sürücü Hayatını Kaybetti
    11:28 Tekirdağ Malkara'da Otomobil Kazası: Bir Sürücü Hayatını Kaybetti

    Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobil çarpıştı. Kazada bir sürücü hayatını kaybetti. Kaza sonrası sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Sürücünün cenazesi Malkara Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri, kaçan diğer sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.

  • Kontrolden çıkarak takla atan otomobil hurdaya döndü
    11:18 Kontrolden çıkarak takla atan otomobil hurdaya döndü

    Eskişehir'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce orta refüje çıkarak aydınlatma direğine çarpan, daha sonra ise takla atan otomobil hurdaya dönerken, sürücü yaralandı. Kaza, bugün sabah 04.30 sularında Odunpazarı İlçesi Prof. Dr. Nabi Avcı Bulvarı üzerinde meydana geldi. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Adana'da Otomobilde 2 Kilo 200 Gram Esrar Ele Geçirildi
    11:15 Adana'da Otomobilde 2 Kilo 200 Gram Esrar Ele Geçirildi

    Adana'da narkotik ekipleri, takibe aldıkları bir otomobilde yapılan aramada arka tampon ve alt muhafaza korumasında 2 kilo 200 gram esrar ele geçirdi. Olayla ilgili bir kişi tutuklandı.

  • Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası Bodrum'da
    10:58 Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası Bodrum'da

    Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 3. ayağı, 26-28 Nisan'da Muğla'nın Bodrum ilçesinde gerçekleştirilecek. Organizasyon, Bodrum Belediye Meydanı'nda verilecek startla başlayacak ve Milas-Bodrum arasındaki etaplarda iki gün sürecek. Ayrıca, Oasis Bodrum'da sergi ve söyleşi etkinliği de düzenlenecek.


Advertisement