''Rap Mahal Birlikte Güzel'' Konser Serisi İzmir Arena'da - Son Dakika
Güncel

''Rap Mahal Birlikte Güzel'' Konser Serisi İzmir Arena'da

\'\'Rap Mahal Birlikte Güzel\'\' Konser Serisi İzmir Arena\'da

12 Aralık'ta İstanbul'da başlayan "Rap Mahal Birlikte Güzel" konser serisi, 14 Aralık'ta İzmir Arena'da rap müzik sevenlerle buluşacak.

11.12.2017 09:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkçe Rap'in son dönemde dikkat çeken isimleri Allame, Kamufle, Tahribad-ı İsyan ve DJ Hırs'ın performans sergileyeceği konserde, ayrıca Türk Rap müziğin en önemli temsilcilerinden Ceza sahne alacak.

12 Aralık'ta İstanbul'da gerçekleşen konserin ardından Rap Mahal Birlikte Güzel konser serisi İzmir, Eskişehir, Ankara ve Bursa'da rapseverlerin karşısına çıkacak. Rap Mahal konser serisinin 14 Aralık tarihinde gerçekleşecek İzmir ayağına Allame, Kamufle, Tahribad-ı İsyan ve DJ Hırs'dan oluşan ana kadronun yanı sıra Türk rap müziğinin en önemli isimlerinden Ceza ve yerel konuk sanatçı olarak Khontkar & DJ Sivo sahne alacak.

''Bavul, Psişik'' gibi parçalarla adından söz ettiren Allame, son dönemde çıkardığı ''Sorunumuz var'' adlı şarkısının yanı sıra yaptığı mix editlerle de dinleyicinin huzuruna çıkan Kamufle, mahalle arkadaşlıklarını müziğe dönüştüren Slang, Zen-G ve VZ tarafından kurulan Tahribad-ı İsyan, uzun yıllardır canlı performans konserlerinde hazırladığı setlerle pikabın başında yer alan DJ Hırs'tan oluşan kadro İzmir'de sahne alacak.

Tüm konserlerde yer alacak olan 4 ismin dışında konserin ikinci ayağı rapseverler için keyifli bir sürprizle devam edecek. Allame, Kamufle, Tahribad-ı İsyan ve DJ Hırs'ın yanısıra Türkçe Rap müziğinin en önemli isimlerinden Ceza, seri kapsamında İzmir konserinde hayranlarıyla buluşacak. Serinin sadece İzmir ayağında yer alacak olan Ceza, en sevilen şarkılarının olduğu DJ performansını İzmirli sevenleri karşısında gerçekleştirecek. Ayrıca müzik yaşantılarını İzmir'de sürdüren Khontkar ve DJ Sivo da Rap Mahal Birlikte Güzel konser serisinde İzmir'de sahne alacak.

İzmir konserini ardından, 19 Aralık'ta Eskişehir Public'te Rap Mahal Birlikte Güzel serisinin üçüncü konseri yapılacak ve ana kadroya Eskişehir'de gerçekleştirdiği performanslarla adından sıkça söz ettiren Joker eşlik edecek.

Rapseverlere keyif dolu anlar yaşatacak konser serisi 21 Aralık'ta Bursa Hayal Kahvesi'nde devam edecek ve ana kadronun yanında ''Junkie Jumping'' ve ''Green Peace'' gibi ortak yaptıkları şarkılar bulunan No.1 ve Xir Bursalı dinleyicileriyle buluşacak.

''Rap Mahal Birlikte Güzel'' serisinin son konseri ise 24 Aralık'ta Ankara IF'te gerçekleşecek. Ana kadroya ek olarak ''uçamayan süper kahraman'' mahlasıyla tanınan Ankara'nın yerel rap sanatçısı Aga B'nin canlı performansıyla birlikte beş konserlik rap serüveni görkemli bir şekilde tamamlanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ''Rap Mahal Birlikte Güzel'' Konser Serisi İzmir Arena'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement