Rapçi Ben Fero eski haliyle takipçilerini şaşkınlığa uğrattı - Son Dakika
Magazin

Rapçi Ben Fero eski haliyle takipçilerini şaşkınlığa uğrattı

Son günlerde yıldızı parlayan Ben Fero'nun eski hali şaşırttı. Ünlü rapçi paylaşımını "Ne ara sızdı ulan bu. Büyük boy Ben Fero" notuyla paylaştı.

22.07.2019 14:05  Güncelleme: 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman Kanununları albümü ile çıkış yakalayan son olarak çıkardığı Demet Akalın şarkısıyla müzik listelerine damga vuran Ben Fero sosyal medya hesabından eski halini paylaştı.

"NE ARA SIZDI ULAN BU"

Kazıtılmış saçları ve kaslı vücuduyla tanınan genç rapçi, paylaşımıyla takpiçilerini şaşkınlığa uğrattı. Daha kaslı ve daha kilolu olduğu görülen Ben Fero'nun bu hali takipçilerini şaşırttı. Ünlü rapçi paylaşımına, "Ne ara sızdı ulan bu. Büyük boy Ben Fero" notunu düştü.

Rapçi Ben Fero eski haliyle takipçilerini şaşkınlığa uğrattı

BEN FERO KİMDİR?

Almanya'ya yaşayan bir ailenin çocuğu olan Ben Fero, 1991 yılında Almanya'nın Berlin'den önceki başkenti Bonn şehrinde doğdu. Asıl ismi Ferhat olan sanatçının babası Trabzon, annesi Sivaslıdır.

Rapçi Ben Fero eski haliyle takipçilerini şaşkınlığa uğrattı

Uzun yıllardır rap müziğiyle amatör olarak ilgilenen Ben Fero, henüz 8 yaşındayken rap müziğine ilgi duymaya başladı. İlk profesyonel çalışması ise 2018 yılında hazırladığı 'Mahallemiz Esmer' parçası oldu.

Rapçi Ben Fero eski haliyle takipçilerini şaşkınlığa uğrattı

Ben Fero geçimini, İzmir'de faaliyetlerini sürdüren özel bir firmanın satış departmanında çalışarak sağladı. "Kimlerdensin" adlı 2. parçasından sonra müzik kariyerine odaklandı. Son olarak Demet Akalın şarkısıyla müzik listelerine hızlı giriş yaparak adından söz ettirdi.

Rapçi Ben Fero eski haliyle takipçilerini şaşkınlığa uğrattı
Rapçi Ben Fero eski haliyle takipçilerini şaşkınlığa uğrattı

Son Dakika Magazin Rapçi Ben Fero eski haliyle takipçilerini şaşkınlığa uğrattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Abuzer kömürcü: Alman kekosu 12 4 Yanıtla Önemli mi: Aynen 5 1 Çakar: Kıskanma :) 3 1
  • Emre: Şimdi görmemiş yığınla gurbetçi ülkemize hiriş yapacak...onlara hava atmalarına yardımcı olun..bir çoğu kiralık araçlarla gelecek ve onlara aitmiş gibi davranın..onlara tatlı sürprizler yapın..bir çoğu kutu gibi evleri olduğu için taklalar atıyor lütfen sarayda yaşıyorlarmış gibi davranın... Ben Fero içinde ceza norm ender ve sagopaymış gibi görün ezikliğinin kusuruna bakmayın 8 3 Yanıtla Delihoca: Seni almaz alaman tuvaletçi olamazsın sen 0 0 End: Konuyla ne alakası var simdi bahsettiklerinin... 0 0
  • Elit İnsan: Alman kekosu diyen arkadaşın takma adı da "abuzer kömürcü" sen nerenin kekosusun? 5 2 Yanıtla
  • Eko: Fero başarılı arkadaş. 1 4 Yanıtla
  • İsim: Bence başarılı değil çünkü çok siyahi her şeyiyle. Asla bir İbrahim tatlıses in yaptığı ünü serveti başarıyı elde edemez. Sadece balon şişiyor şimdi. 5 yıl sonra hatırlanmaz 2 0 Yanıtla
  • 10ur: Ne ara sızmışmıymış mış da mış mış alman kekosu sanki kendi servis ettirmedi 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement