Rapor vermedi diye doktora kafa atan saldırgan yakalandı - Son Dakika
3. Sayfa

Rapor vermedi diye doktora kafa atan saldırgan yakalandı

İzmir'de ehliyet almak için rapor almak isteyen ancak o sağlık ocağında kaydı bulunmadığı için talebi doktor tarafından reddedilince doktora kafa atan şahıs yakalandı. İlk ifadesinde "çok pişmanım" diyen şahıstan doktor şikayetçi oldu. Mağdur doktor "mutluyum, cezasını alsın istiyorum" dedi.

09.12.2019 11:40  Güncelleme: 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Gaziemir ilçesinde, ehliyet için sağlık raporu talep eden ve rapor alamadığı için doktora kafa atan şahıs Adana'da yakalandı. Şahıs ilk ifadesinde "Çok pişmanım" diyerek kendisini savundu. Mağdur doktor ise şahsın yakalanmasından mutlu olduğunu söyledi.

DOKTORA KAFA KAMERADA

Olay 7 Kasım günü Gaziemir 6 No'lu Aile Sağlığı Merkezi (ASM)'nde yaşanmıştı. Ehliyet almak için rapor istediğini söyleyen şahıs, kayıtlı olmadığı için rapor veremeyeceğini söyleyen Doktor Ali Erhan Kiriş'e kafa atmıştı. Olaydan sonra kaçan adam her yerde aranıyordu. Güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye kaydedilen olay sonrası Doktor Ali Erhan Kiriş'te şikayetçi olmuştu.

İFADESİ ALINDI

Doktor Kirişçi'ye kafa atarak darp eden şahıs Adana'da yakalandı. Yakalanan şüphelinin ilk ifadesinde, "Çok pişmanım" dediği öğrenildi.

"YAKALANDIĞI İÇİN MUTLUYUM"

Rapor vermediği için kendisine kafa atan saldırganın yakalanmasını memnuniyetle karşıladığını belirten Doktor Ali Erhan Kirişçi, "Yakalandığı için memnunum, mutluyum. Cezasını alsın istiyorum. Hukuk saldırganın kendisine gereken cezayı verecektir, inanıyorum" açıklamasında bulundu.

Rapor vermedi diye doktora kafa atan saldırgan yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Rapor vermedi diye doktora kafa atan saldırgan yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • CAN: BAZI DOKTORLAR HAKEDİYOR 5 7 Yanıtla Cevap: Doğru söze ne denir. Burunları bir karış havada bazı doktorların. Acayip proveke ediyorlar. Ne yapsın insanlar. Sanki hep Doktorlar mı haklı 0 0
  • ...: Yıllar'ca oku, ondan sonra cahil, cuheyla ile uğraş. İnsanları zeka seviyesine göre veterinere göndermeli bazen. 6 2 Yanıtla Cevap: Doğru sen çok bilgili geldin dünyaya. Anladığım kadarıyla sen okumussun belli. Ama okuyamayan süper zekalı insanlar da var. Her okumayan cahil değildir. Kimin sözü bilmiyorum aklıma gelmiyor "cahilden değil, okumuş cahilden korkacaksın". Her doktor her öğretmen haklı değildir kardeşim. Aşağılama başına gelir. 0 0 .....!!!: Kimse seni zorla doktor yapmaz sabır ister doktor, öğretmen, hemşire vs. Olmak. Olamiyorsan oldurular işte böyle. Şiddete karşıyım ama bazı" okumuşlar" acayip hak ediyor. 0 0
  • Arif: İnanın şidete karşıyım ama bu doktor çok kaba benim yerimde başkası olsa kesin döverdi çok kaba 3 4 Yanıtla
  • A.drn: EVET BAZI DOKTORLAR HAK EDİYOR,YA KİBİR YAPIP BURUNLARI HAVADA YADA HASTALARLA İLGİLENMEYİP KÖTÜ DAVRANIP YANLIŞ TEDAVİ UYGULUYORLAR,ÖZELDEDE DEVLETTEDE BAZI DOKTORLAR AKLINI BAŞINA ALMALI,SONRADA SAĞLIKTA ŞİDDETE SON DİYE ZIRVALIYORLAR 3 4 Yanıtla
  • FİKRETK: Cezası Yok.. Boşa Doktor Şikayetçi Olmuş.. 3 0 Yanıtla Ulann: Nerden vurdun guzwl 0 0
  • samet: Hayat kurtaran insana bu yapılırmı ahlaksız cahil..... gerisini siz tamamlayın artık 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement