Rasim Ozan'dan Olay Sözler: Türk Futbolunun Vampiri - Son Dakika
Spor

Rasim Ozan'dan Olay Sözler: Türk Futbolunun Vampiri

Rasim Ozan\'dan Olay Sözler: Türk Futbolunun Vampiri

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol adlı programının yorumcularından Rasim Ozan Kütahyalı'nın dün akşam yaptığı açıklamalar gündeme damga vurdu.

20.02.2017 21:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol adlı programının yorumcularından Rasim Ozan Kütahyalı'nın dün akşam yaptığı açıklamalar gündeme damga vurdu. İsim vermeden çok ağır sözler söyleyenKütahyalı'nın kullandığı ifadeleruzun süre konuşulacak cinsten.



KÜTAHYALI'NIN SÖZLERİ ŞU ŞEKİLDE;



"Levent Nazifoğlu doğru yolda gidiyor, kan tutarsa Igor Tudor'un başarılı olacağını düşünüyorum, zaten taraftar istedi diye geldi. Tudor'a ciddi bir kredi açılması lazım, sabırsızlık da yok. Birileri, özellikle biri basındaki adamları kullanarak Tudor'u yıpratmak isteyecektir. Başarısız gibi görünmesini isteyecektir. Çünkü o birileri Galatasaray'ı tapulu malı olarak görüyor. Başka bir yerde çalışsa bile eli orada olsun istiyor. Ondan başkası, Galatasaray'da başarılı olsun istemiyor, ondan başka herkes Galatasaray'da başarısız olsun istiyor. Kim olduğunu anladınız onun. Türk futbolunun vampiridir, Türk futbolunun kanını emen vampirdir. Herkes de anlamıştır. Bazıları öyle Türk futboluna çok yararlıyım moduna giriyor ama özünde vampirdir. Tudor'un başarısız olması için basındaki köpekleri aracılığıyla Tudor aleyhine psikolojik operasyonlar yaptıracaktır. Çok delikanlı zannetiğimiz, aslında dünyanın en alçak insanlarından birileri. Onun için de Galatasaray taraftarı bunu yemesin, Galatasaray kimsenin tapulu malı değildir. Ben istediğim zaman Galatasaray'a teknik direktör olurum, olmam, bir elimle tutarım diyebileceği bir yer değildir. Galatasaray birilerinin gecekondusu değildir. Onun için Tudor'u destekleyelim. Galatasaray'da bir tek ben başarılı olurum, benden başkasının da başarısız olması için elimden geleni yaparım diyen şerefs......taviz vermeyelim. O adamların devri geçiyor, hainlikleri de çıkıyor yavaş yavaş. Başka yerler bağlamında da görüyorlar hainliklerini."

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Rasim Ozan'dan Olay Sözler: Türk Futbolunun Vampiri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement