Milli Motosikletçi Toprak, Geçirdiği Kaza Nedeniyle Japonya'da Yarışamayacak - Son Dakika
Spor

Milli Motosikletçi Toprak, Geçirdiği Kaza Nedeniyle Japonya'da Yarışamayacak

Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, geçirdiği kazada sağ köprücük kemiği kırıldığı için, Japonya'da düzenlenecek yarışa katılamayacak.

02.11.2018 15:15  Güncelleme: 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, geçirdiği kaza nedeniyle Japonya Superbike Şampiyonası'na katılamayacak.

Kawasaki Puccetti takımından yapılan açıklamada, milli sporcunun antrenman turları sırasında başka bir motosikletçiyle çarpıştığı ve sağ köprücük kemiğinin kırıldığı kaydedildi.

25 GÜN İSTİRAHAT EDECEK

Türkiye Motosiklet Federasyonu da sosyal medya hesabından Razgatlıoğlu'nun durumunun iyi olduğunu ve 25 gün istirahat edeceğini duyurdu.

Dünyanın en prestijli motor sporları organizasyonlarından Dünya Superbike Şampiyonası'nda bu sezon ilk kez yarışan 22 yaşındaki Razgatlıoğlu, iki kez de podyuma çıkma başarısını göstermişti.

Milli Motosikletçi Toprak, Geçirdiği Kaza Nedeniyle Japonya\'da Yarışamayacak
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Milli Motosikletçi Toprak, Geçirdiği Kaza Nedeniyle Japonya'da Yarışamayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • xyz: tek teker arifin oğlu değil mi bu? babası da bu uğurda feci can verdi keşke onun yolundan gitmeseydi. allah şifa versin 4 1 Yanıtla .....: tehlikeli iş vatandaş kardeş kabul etsende etmesende motor sevdalılarının sonuna bak ne demek istediğimi anlarsın.. bak en iyisi kenan sofuoğlu başarılı oldu mu oldu ama kırılmadık kemiği almadı. her insan kendi kaderini kendi yazar bir yerde bknz: İsra Suresi 13. ayeti “Biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık” 0 0

Advertisement