Rbs Retail Kimdir? - Son Dakika
Ekonomi

Rbs Retail Kimdir?

Wise TV'ye konuşan RBS Retail Perakende Çözüm Müdürü Osman Yener, RBS Retail bünyesinde verilen hizmetleri ve gelinen son noktayı anlattı.

22.05.2016 02:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Wise TV'ye konuşan RBS Retail Perakende Çözüm Müdürü Osman Yener, RBS Retail bünyesinde verilen hizmetleri ve gelinen son noktayı anlattı.

RBS Retail bünyesinde verilen hizmetleri ve gelinen son noktayı anlatan Yener, "RBS aslında yeni doğan Microsoft Dynamics AX partneri ama tam odak noktası kesinlikle retail olacak. Retail sektöründe uçtan uca AX, ERP çözümü sunan  bir partner olma yolunda ilerliyoruz. Amacımız perakende sektöründeki iş süreçlerini çok daha ölçülebilir ve sürdürülebilir bir yapı içerisinde yönetebilmek. Mağaza içerisinden tutun da AVM yönetimine ve bunun fizibilite çalışmasına kadar bütün süreçlerin içerisinde müşteriye hizmet vermeye çalışacağız. Aynı zamanda tabi sadece retail değil, retailin içerisinde bir de lojistik, finans, satın alma, tedarik süreçleri var. Buralarda biz biraz daha retail odaklı hizmet sağlamak adına çalışmalar yapıyoruz. Çünkü işin içerisinde perakende olduğu zaman RBS ve lojistik biraz daha farklılaşıyor. Bizler yine bu alanlarda hizmet vermeye devam ediyoruz" dedi.

Rbs Retail Kimdir?
Kaynak: Wise.tv

Son Dakika Ekonomi Rbs Retail Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Huawei, Çin'de Yeni Bir Çip Fabrikası Kuruyor
    01:09 Huawei, Çin'de Yeni Bir Çip Fabrikası Kuruyor

    Huawei yönetimi, Çin'de kapsamlı bir çip fabrikası daha kurmak için çalışmalara başladı. Şirket, çip sektörünün gelişeceğini öngörerek bu alana yapacağı yatırımları artıracak. Şanghay'da yapılacak olan fabrikanın, şirketin çip ihtiyacını karşılaması bekleniyor. Fabrikada üretilecek çiplerin ağırlıklı olarak akıllı telefonlar için kullanılacağı belirtiliyor. Huawei, böylece çip konusunda dışa bağımlılıktan kurtulmayı hedefliyor. Şirketin dev yatırımlarının ürün fiyatlarına etki edebileceği iddia ediliyor.

  • Gözler seçim sonrası ilk kabine toplantısında! İşte masadaki konu başlıkları
    22:04 Gözler seçim sonrası ilk kabine toplantısında! İşte masadaki konu başlıkları

    Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, 31 Mart yerel seçimleri sonrası ilk toplantısını yapacak. Toplantıda İran-İsrail gerilimi, sınır ötesindeki terörle mücadele operasyonları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyareti ve enflasyonla mücadele başlıkları ele alınacak.


Advertisement