Real Madrid'de hedef yeniden Van de Beek - Son Dakika
Spor

Real Madrid'de hedef yeniden Van de Beek

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid, devre arası transfer döneminde ilgilendiği Donny van de Beek için yeniden atağa kalktı.

26.05.2020 15:35  Güncelleme: 02:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa liglerinde mücadele eden takımlar, yeni sezon için takviye çalışmalarına devam ediyor.

La Liga ekiplerinden Real Madrid, devre arası transfer döneminde kadrosuna katmak istediği Ajax'ın 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Donny van de Beek'i yeniden gündemine aldı.

ZIDANE'IN ÖNCELİKLERİ BAŞKA

Teknik direktör Zinedine Zidane'ın orta sahada başka öncelikleri olsa da Hollandalı genç yıldız da, bu mevki için Madrid ekibinin transfer listesinde yer alıyor.

Real Madrid\'de hedef yeniden Van de Beek
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Real Madrid'de hedef yeniden Van de Beek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erzincan'da Ramazan Ayında Aydınlatılmış Pistlerde Gece Kayağı
    12:12 Erzincan'da Ramazan Ayında Aydınlatılmış Pistlerde Gece Kayağı

    Erzincan'da kayak severler, ramazanın kayak sezonuna denk gelmesi nedeniyle iftardan sonraki zamanlarını aydınlatılmış pistlerde geçiriyor. Ergan Dağı Kayak Merkezi'nde gece kayağı saatleri, ramazan için değiştirilerek 19.30-22.00 saatleri arasında kayak severlere hizmet veriliyor. Vatandaşlar, ramazanın bu yıl kayak sezonuna denk gelmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getiriyor.

  • Zonguldak Kömürspor'un 87 yaşındaki taraftarı gözyaşları içinde galibiyeti izledi
    12:09 Zonguldak Kömürspor'un 87 yaşındaki taraftarı gözyaşları içinde galibiyeti izledi

    TFF 2.Lig Beyaz Grupta küme düşmeme mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor'un 87 yaşındaki fanatik taraftarı Bilal Aykın, takımının son dakikada bulduğu golle galibiyeti bulmasını gözyaşları içerisinde izledi. Aykın, Zonguldakspor'un üst sıralara çıkmasının esnaf için de iyi olacağını belirtti.

  • Hatayspor'da 5 futbolcu milli takımlara davet edildi
    12:09 Hatayspor'da 5 futbolcu milli takımlara davet edildi

    Hatayspor, Samsunspor karşısında aldığı 3-0'lık galibiyetin ardından 5 futbolcusunu milli takımlara gönderdi. Kosova, Honduras, Nijerya, Azerbaycan ve Ümit Milli Takımı'ndan davet alan futbolcular milli takımlarının formasını giyecek.

  • Aydın'da lise ve üniversite öğrencileriyle Ramazan Kampı düzenlendi
    12:09 Aydın'da lise ve üniversite öğrencileriyle Ramazan Kampı düzenlendi

    Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, lise ve üniversite öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen Ramazan Kampı'nda gençler çeşitli aktivitelere katıldı. Kamp sayesinde öğrenciler yeni arkadaşlar edinirken, sahur ve iftarlarını da kamp alanında gerçekleştirdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği kampta yaklaşık 160 genç yer aldı.

  • EDYAK Kış Dağcılık Kursu Sınavından 10 Sporcu Sertifika Aldı
    12:08 EDYAK Kış Dağcılık Kursu Sınavından 10 Sporcu Sertifika Aldı

    Eskişehir Doğa Sporları ve Yürüyüş Aktiviteleri Kulübü (EDYAK) tarafından düzenlenen Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF) onaylı kış dağcılık kursu sınavından 10 sporcu başarılı olarak sertifika almaya hak kazandı. EDYAK Başkanı Süleyman Kömürcü, sporculara desteklerinin devam edeceğini belirtti.

  • Parmak basmadığı konu kalmadı! Dursun Özbek'ten gündeme dair bomba yorumlar
    12:05 Parmak basmadığı konu kalmadı! Dursun Özbek'ten gündeme dair bomba yorumlar

    Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk imza töreninde gündeme dair çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Trabzonspor-Fenerbahçe maçından Süper Kupa finalini yorumlayan Özbek'in açıklamaları şu şekilde...

  • Hong Kong'da Messi maçı iptal edilince bilet iadeleri başlıyor
    12:01 Hong Kong'da Messi maçı iptal edilince bilet iadeleri başlıyor

    Hong Kong'da düzenlenen bir dostluk maçında Lionel Messi'nin sahaya çıkmaması büyük tepki çekti. Maçın organizatörleri, bilet ücretlerinin yüzde 50'sini iade etme kararı aldı. Biletleri resmi kanallardan satın alan müşterilere iadeler 12 Nisan 2024 tarihinden itibaren 30 gün içinde gerçekleştirilecek. Organizatörler, iade işlemleri hakkında bilgi vermek için müşterilerle iletişime geçecek.

  • ATO Başkanı Gürsel Baran, Özbekistan ile ilişkilerin ilerlediğini belirtti
    11:53 ATO Başkanı Gürsel Baran, Özbekistan ile ilişkilerin ilerlediğini belirtti

    Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Özbekistan ile Türkiye arasındaki ilişkilerin son yıllarda ilerlediğini, iki ülke arasında yatırım ve iş birliği zeminini oluşturmak üzere çok sayıda anlaşma imzalandığını belirterek, "Özbekistan ve Türkiye arasındaki siyasi,...

  • Bayburt Belediyesi Tuğra Boks Spor Kulübü Sporcusu Beyza Nur Akkuş Zafer Kupası'ndan Altın Madalya İle Döndü
    11:47 Bayburt Belediyesi Tuğra Boks Spor Kulübü Sporcusu Beyza Nur Akkuş Zafer Kupası'ndan Altın Madalya İle Döndü

    Bayburt Belediyesi Tuğra Boks Spor Kulübü sporcusu Beyza Nur Akkuş, Antalya'da düzenlenen Zafer Kupası'nda 65 kiloda altın madalya kazandı. Akkuş'un yeni hedefi ise Avrupa Güreş Şampiyonası.

  • Fenerliler Eren Elmalı'yı yere göğe sığdıramıyor: Bundan sonra kardeşimizdir
    11:36 Fenerliler Eren Elmalı'yı yere göğe sığdıramıyor: Bundan sonra kardeşimizdir

    Trabzonsporlu futbolcu Eren Elmalı'nın, Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylarda Fenerbahçeli futbolcuları korumaya çalışmasına beğeni yağıyor. Eren'e bu hareketinden dolayı bazı sarı-lacivertli taraftarlardan, "Bundan sonra kardeşimizdir" şeklinde yorumlar yapıldı.


Advertisement