Real Madrid'den Barcelona İtirazı! - Son Dakika
Spor

Real Madrid'den Barcelona İtirazı!

Real Madrid\'den Barcelona İtirazı!

Real Madrid yönetimi, Barcelona ile Girona'nın Amerika Birleşik Devletleri'nde karşılaşmasına itiraz etti.

18.10.2018 22:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Real Madrid yönetimi, Barcelona ile Girona'nın Amerika Birleşik Devletleri'nde karşılaşmasına itiraz etti. Madrid ekibi, tarafsız sahada oynanacak maçın, LaLiga'nın güvenilirliğine gölge düşüreceği görüşünde.
LaLiga yönetimi, bir Amerikan firmasıyla her sezon bir maçın Birleşik Devletler'de oynanması için 15 yıllık anlaşma yapmıştı. Anlaşma bazı oyuncular ve kulüplerin tepkisini çekse de Girona ile Barcelona, 26 Ocak'ta Miami'de karşılaşmaya hazır olduklarını açıklamıştı.
Ancak Real Madrid, Katalan ekiplerinin tarafsız sahada karşılaşmalarına itiraz etti. İspanya Futbol Federasyonuna resmi bir yazı gönderen Real yönetimi, LaLiga'nın güvenilirliği ve eşitlik ilkesi gereği, her takımın birbirilerinin stadında karşılaşmasının önemine dikkat çekti. LaLiga yönetiminin yaptığı anlaşma hakkında kendilerine bilgi verilmediğini vurgulayan Real yönetimi, Federasyondan Girona ve Barcelona'nın, Birleşik Devletler'de karşılaşmasına izin vermemesini istedi. Madrid ekibinin bu girişiminin ardından iki takımın Atlantik'in karşı kıyısında maç yapmaları çok zor görünüyor. (beIN SPORTS)

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Real Madrid'den Barcelona İtirazı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement