Real Madrid Foundation Clinic Açıldı - Son Dakika
Spor

Real Madrid Foundation Clinic Açıldı

Real Madrid Foundation Clinic Açıldı

ANTALYA'nın Serik ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen Real Madrid Foundation Clinic (Futbol Akademisi) açıldı.

18.06.2018 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANTALYA'nın Serik ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen Real Madrid Foundation Clinic (Futbol Akademisi) açıldı. Akademinin açılışında Hollandalı eski milli futbolcu Clarence Seedorf, çocuklara tecrübelerini aktardı, taktik verdi ve oyun kurallarını anlattı.

Regnum Carya Otel'in Real Madrid ile yaptığı anlaşma sonrası ilki geçen yıl yapılan Real Madrid Foundation Clinic'in bu yıl ikincisi düzenlendi. Akademinin açılışına Regnum Otelleri Turizmden Sorumlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şafak Öztürk, Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Üstertuna, Hollandalı eski milli futbolcu Clarence Seedorf ve akademide yer alan miniklerin aileleri katıldı.

SEEDORF TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

18 Haziran- 7 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Futbol Akademisi'ne 6- 17 yaş arası çocuklar katıldı. Clarence Seedorf otelin futbol sahasında geleceğin yıldızlarına tecrübelerini aktarırken, maç taktiklerini paylaştı. Akademiye katılan çocuklarla ilgilenen Clarence Seedorf, futbol oyun kurallarıyla ilgili bilgiler aktardı.

"GELECEĞİN YILDIZLARI YETİŞECEK"

Gazetecilere açıklama yapan Clarence Seedorf, Ali Şafak Öztürk'ün daveti üzerine etkinliğe katıldığını söyledi. Seedorf, "Kendisiyle uzun süredir arkadaşız. Burada geleceğin yıldızları yetişecek. Bu gençlere benim de bir katkım olursa mutlu olacağım" dedi.

"TURNUVA DAHA İLGİNÇ BİR HAL ALDI"

Rusya'da devam eden FIFA 2018 Dünya Kupası ile ilgili konuşan Clarence Seedorf, "Yarından itibaren Dünya Kupası'nı Moskova'da takip edeceğim. Favori olarak Brezilya, Almanya, Arjantin gibi büyük takımların ilk maçlarında galibiyetle ayrılmadıkları için turnuva daha ilginç bir hal aldı" diye konuştu.

"TÜRK FUTBOLUNDA BİRÇOK YETENEKLİ FUTBOLCU VAR"

Antalya'ya ilk defa geldiğini belirten Clarence Seedorf, "Antalya çok güzel bir şehir. Türkiye'den Antalyaspor'u takip ediyorum. Türk futbolunda birçok yetenekli futbolcu var. Son yıllarda Türkiye'de ve Avrupa'da oynayan birçok Türk futbolcu var" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Antrenmandan detay

Clarence Seedorf'un açıklamaları

Seedorf'un çocuklarla ilgilenmesi

- Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Real Madrid Foundation Clinic Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenecek Sky To Sea Enduro Dağ Bisikleti Yarışı'na 5 ülkeden 85 sporcu katılacak
    16:04 Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenecek Sky To Sea Enduro Dağ Bisikleti Yarışı'na 5 ülkeden 85 sporcu katılacak

    Tahtalı Dağı'nın karlı zirvesinde düzenlenecek yarışta sporcular, 34 kilometrelik parkuru plaja kurulacak rampadan denize atlayışla tamamlayacak. Türkiye, Rusya, Norveç, Romanya ve Gürcistan'dan sporcuların mücadele edeceği yarış, Kemer bölgesinin bisiklet turizmi altyapısını ve coğrafyasını ön plana çıkarmak amacıyla düzenleniyor.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu kapsamında 22 tesisin açılışı yapıldı
    15:34 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu kapsamında 22 tesisin açılışı yapıldı

    Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu bünyesinde Alman Kalkınma Bankası (KFW) yürütücülüğünde gerçekleştirilen proje çerçevesinde 12 ilde 22 tesisi içeren projelerin eş zamanlı açılışı yapıldı. Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, açılış töreninde yaptığı konuşmada, tesislerin gençlere hizmet vereceğini ve Türkiye'nin gençlik ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışırken dışarıdan gelen gençlere de hizmet etmekte zorlandığını belirtti.

  • Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Valerie Garnier: Muhteşem bir sezon yaşadık
    15:30 Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Valerie Garnier: Muhteşem bir sezon yaşadık

    Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Valerie Garnier, FIBA Süper Kupa, Türkiye Kupası, Avrupa Ligi şampiyonluğu ve ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi şampiyonluğunu kazandıkları muhteşem bir sezon yaşadıklarını söyledi. Garnier, takımın hedeflere ulaşmak için birlikte hareket ettiğini ve Fenerbahçe'nin büyük bir aile olduğunu belirtti. Ayrıca, kazanılan kupaların kendisi için en özel sezon olduğunu ve önümüzdeki sezon planlamasında bazı değişiklikler olacağını ifade etti.

  • Bursa'da Osmangazi Tarihi Kent Koşusu Sebebiyle Yollar Kapatılacak
    15:24 Bursa'da Osmangazi Tarihi Kent Koşusu Sebebiyle Yollar Kapatılacak

    Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, 21 Nisan Pazar günü gerçekleşecek olan Osmangazi Tarihi Kent koşusu nedeniyle kapatılacak yollar hakkında açıklama yaptı. Koşu, iki farklı güzergahta gerçekleşecek ve etkinlik süresince belirtilen yollar trafiğe kapatılacak.

  • Denizlispor Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı Düzenliyor
    15:19 Denizlispor Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı Düzenliyor

    TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Denizlispor, 6 Mayıs Pazartesi günü saat 18.30'da EGS Kongre ve Kültür Merkezi Toplantı Salonu'nda Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı düzenleyecek. Toplantının ertelenmesi durumunda ise 14 Mayıs Salı günü aynı yer ve saatte gerçekleştirilecektir.

  • Başkan Umut Yılmaz, Çocuk Oyunları Şenliği'ne Katıldı
    15:19 Başkan Umut Yılmaz, Çocuk Oyunları Şenliği'ne Katıldı

    Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği'ne katıldı. Yılmaz, çocuklarla birlikte yüzünü boyadı, oyun oynadı ve çocuklara bisiklet vereceklerini müjdeledi. Şenlikte konuşan Yılmaz, organizasyonda görevli herkese teşekkür etti.


Advertisement