Recep Mamur, "Kimse Kayserispor'un Geçmişini Çirkefe Bulayamaz" - Son Dakika
Spor

Recep Mamur, "Kimse Kayserispor'un Geçmişini Çirkefe Bulayamaz"

Recep Mamur, "Kimse Kayserispor\'un Geçmişini Çirkefe Bulayamaz"

Kayserispor Kulübü’nen eski başkanı Recep Mamur, "Kimse Kayserispor’un geçmişini çirkefe bulayamaz" açıklamasında bulundu.

20.09.2018 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayserispor Kulübü'nen eski başkanı Recep Mamur, "Kimse Kayserispor'un geçmişini çirkefe bulayamaz" açıklamasında bulundu.

Recep Mamur, "Benim Molu köyünde başlayan Kayseri'deki yaşam hikayem hepinizin malumudur. Kayserispor'daki hikayem ise unutturulmak istense dahi aşikardır. Bugün onur duyduğumuz ne var ise, içinde şahsımın önemli sayılacak payı vardır. Kayserisporumuz ile ilgisi olmadığını daha önce eli ile, dili ile ve bedeni ile ifade ederek kulübümüze savaş açan, kendi yönettikleri kulübü de tarihin derinliklerine gömenler "geçmiş" derken utanmıyor olabilirler. Ancak, benim katkılarımı bildikleri halde geçmişimize kara çalanlara seyirci kalanlar net bir şekilde utanmalıdırlar" ifadesinde bulunduğu açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

"Değerli Kayserisporlular, kulübümüz şu an şehrin diğer kulübü ile aynı kaderi paylaşmak üzere hızla yol almaktadır. Bunun farkında olan bu kişiler izah edilemez hokkabazlıkları örtmek adına yanlarına nokta kadar menfaat için virgül gibi eğilenleri alarak sosyal medya trolleri ile şahsıma saldırmaktadırlar.

Hiçbir zaman alacağımı tahsil etmek gibi bir amaç taşımadığım herkesin malumudur. Buradaki amacım alacağım olan meblağın bazı uygunsuz yerlere transfer edilmesini engellemektir. Bilmenizi isterimki, sağlığım ile uğraşırken bile, utanma içgüdüsünü kaybederek bir teşekkür veya ufak da olsa bir vefa göstermek yerine, beni ve Kayserspor'un geçmişini çirkefe bulamak isteyenlere, şükürler olsun ki, mahkeme dahil her ortamda cevap verebilir durumdayım. Kendinden, yaptıklarından emin olduğunu sanan herkese önemle duyurulur." - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Recep Mamur, 'Kimse Kayserispor'un Geçmişini Çirkefe Bulayamaz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    20:13 Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde iki grup halinde çalıştı. Oyuncular, salonda yenilenme ve kuvvet çalışması yaparken diğer grup ise sahada koordinasyon, çabukluk ve rondo çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, şut ve dayanıklılık çalışmalarının ardından tamamlandı. Takım, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.

  • Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı
    18:59 Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı

    Galatasaray Futbol Takımı, milli takım arasında Antalya'da kamp yaparken teknik ekip ve basın mensupları arasında maç düzenlendi. Teknik ekip, 13-3'lük skorla galip geldi ve Ali Yiğit Buruk 3 gol attı.

  • Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı
    18:55 Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı

    Ankara'nın Dikmen semtinde mikser kamyonu yokuşa dönmek isterken virajı alamayınca devrildi. Kazada kamyon sürücüsü Z. O. yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan sürücü, hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement