Recep Sert, eşiyle birlikte tutuklanarak cezaevine gönderildi - Son Dakika
Güncel

Recep Sert, eşiyle birlikte tutuklanarak cezaevine gönderildi

Türkiye'nin 5'nci yüz nakilli hastası Recep Sert, Bilecik'te 'adam öldürmeye teşebbüsten' tutuklandı. Eşi, bir akrabası ve azmettirici arkadaşı da tutuklandı.

14.10.2019 09:41  Güncelleme: 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'te yaşayan İrfan Demir, önceki gün polise başvurarak, Gazipaşa Mahallesi Nişancı Sokak üzerinde kendisine 3 el ateş edildiğini ve canını zor kurtardığı söyledi. Gece yarısı yapılan saldırıda, kendisine ateş edenin kim olduğunu göremediğini ancak yüzünde yanıkların olduğunu anlattı.

SALDIRIYI GERÇEKLEŞTİREN RECEP SERT ÇIKTI

Bu şikâyet üzerine hemen harekete geçen ekipler, sokakta yaptıkları incelemede, ateşlenen 3 kurşunun park halindeki 2 araç ve bir boruya isabet ettiğini belirledi. Bunun üzerine bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, saldırı anlarının görüntülerine ulaştı. Görüntüleri inceleyen polis, tüm Türkiye'nin yakından tanıdığı bir yüz ile karşılaştı. Saldırıyı gerçekleştirenin, 2013 yılında Türkiye'nin 5'nci yüz ve çene nakli yapılan Recep Sert olduğu ortaya çıktı.

Recep Sert, eşiyle birlikte tutuklanarak cezaevine gönderildi

3 EL ATEŞ ETTİĞİ NET ŞEKİLDE GÖRÜLÜYOR

Görüntülerde, koşarak kaçan İrfan Demir'i kovaladığı ve arkasından elindeki tabancayla 3 el ateş ettiği net bir şekilde görülen Recep Sert, ikamet ettiği Bursa'nın İnegöl ilçesinde, eşi Esma Sert, akrabası Samet Sert ve İrfan Demir ile husumeti olduğu belirlenen azmettirici Mehmet Cömert gözaltına aldı.

ÖLDÜRMEKLE TEHDİT ETMİŞ

Yapılan soruşturmada Mehmet Cömert'in, bir süre önce kurşunlanan İrfan Demir'e, bir çiğ köfte markasına ait 4 ayrı şubeyi devrettiği ve aralarında alacak-verecek meselesi nedeniyle ihtilaf oluştuğu ortaya çıktı. İhtilafı çözmek için devreye giden Recep Sert'in, Demir'i öldürmekle tehdit ettiği, olay günü de akrabası Samet Sert ile birlikte, Recai Yılmaz adına kiralanan beyaz bir otomobille İnegöl'den Bilecik'e geldiği belirlendi.

Recep Sert, eşiyle birlikte tutuklanarak cezaevine gönderildi

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Olayda kullandığı silahta evinde bulunan Recep Sert ile eşi Esma Sert, akrabası Samet sert ve azmettirici İrfan Demir, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Burada ifadelerini alan Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı tarafından sevk edildikleri hâkimlikte, "Adam öldürmeye tam teşebbüs" suçundan tutuklanan 4 şüpheli cezaevine gönderildi. Polonyalı turist 43 yaşındaki Andrzej Kucza'nın yüz ve çenesi nakledilen Recep Sert, eşi Esma Sert ile de tedavi gördüğü hastanede tanışarak evlenmişti.

UĞUR ACAR DA CİNAYETTEN YARGILANMIŞTI

Türkiye'de ilk yüz nakli yapılan Uğur Acar'da, 7 Ekim 2014'te akrabası Ramazan Kaya (33), Numan Acar ve Hasan Yıldız ile gecenin geç saatlerinde, içinde alkol aldıkları otomobille gezmeye çıkmıştı. Bu sırada otomobil arızalanınca sinirlenen Kaya, bagajdaki benzini dökerek aracını yakmak istemiş, ancak üzerine dökülen benzin, sigarasını yakmak isterken alev alınca yanarak ölmüştü. Olayın ardından Uğur Acar ve 2 arkadaşı, "Kasten adam öldürme" suçundan yargılanmış ancak beraat etmişti.

Recep Sert, eşiyle birlikte tutuklanarak cezaevine gönderildi

Son Dakika Güncel Recep Sert, eşiyle birlikte tutuklanarak cezaevine gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (58)

  • Fikret : Devlet para bağlaması lazımdı, bu tür yüz ameliyatı geçiren zor iş bulur, veya hiç bulamaz, sonunda erinde yanlış Insanlar akıl veriçek, ve yanlış karar oldu. 9 37 Yanıtla
  • Erdogangiller: Türk Silahli Kuvvetlerimizin Gemel Kurmay Baskani nerede bir bilen var mi? Tatile filan mi cikti acaba, ortalarda yok da merak ettim? 7 11 Yanıtla
  • Adanalı: Dizi seyredeceğine haber seyret görürsün....... 11 4
  • Boz Ayı: Adanali; yukarida ki zat dogru yazmis bence. Milli Savunma Bakani, Hulisi Akar i görüyoruz devamli, medya ya, halk a harekat bilgilerini o veriyor. Bütün bunlar TSK de Genel Kurmay Baskani girer devreye. Milli Savunma Bakani nin görevi "denetleme/maddi destek, tedarik" dir. Harekat veya savasa komuta etmez. 8 2
  • .....: akdeniz ünüversitesi eşi ve kendisine iş vermişdi. demekki ordanda ayrılmışlar. 8 0
  • Vatandaş kamil: Kafadan sallama bu dallamaya herkes iş verdi çalışmadı. İnegöl belediyesi bile is verdi disiplinsiz hareketlerde bulundu haftalarca ise bile gitmedi. Öyle kafadan sallamayin. 7 0
  • ..... : Hadi la yayık. 3 3
  • Doğru : Engelinden dolayı Topluma kolay kolay giremez il ilçe yöneticileri düşünüp el vermesi lazımdı yoksa sonuç 3-5 kuruş için sağa sola patlatırlar böyle 1 2
  • Celal sağlam: Akdeniz üniversitesinde otopark görevlisi olarak çalışıyordu devlet elinden geleni sonuna kadar yaptı 2 0
  • Fikrete cevap : Yüz nakli yaptıracak parayı nereden buldu? 4 tane çiğ köfte dükkanını nasıl sattı da şimdi sattığı adamı vurmaya çalışıyor. Ya da böyle bir kadın nasıl bu adamla evleniyor. Doğru cevap parası olduğu için. Demek ki devletin zengine para vermesine gerek yokmuş. Demek ki sizin gibi herşeyi devletten bekleyenlere de böyle cevap veriliyormuş. Demek ki neymiş fikret her şeyi devlete atmaya çalışan bir angusmuş 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti
    05:34 Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti

    Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne tahsis ettiği 5 arazözün Makine ve İkmal Şube Müdürlüğünce teslim alındığını bildirdi. 2024 model ve 4 ton sutaşıma kapasitesine sahip olan arazözler, orman yangınlarına daha hızlı ve etkili müdahale edebilmek amacıyla ekipler tarafından kullanılacak. Arazözlerin teslim alınması programında Bölge Müdürü Erdal Dingil, Makine ve İkmal Şube Müdürü Tuncay Yakın, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Ahmet Yavuz Helvacı ve Kütahya Orman İşletme Müdürü Mustafa Doğan gibi yetkililer hazır bulundu. Bölge Müdürü Erdal Dingil, arazözlerin bölgedeki orman yangınlarında güçlerine güç katacağını belirterek, arazözlerin bir an önce İşletme Müdürlüklerine dağıtılması talimatı verdi.

  • Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı
    04:22 Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı

    Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin Londra'nın Finsbury Park bölgesinde yaptığı son eser, yeşil badana gibi görünüyor. Eserin Banksy'ye ait olup olmadığı tartışmaları başladı. Eserin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İngiltere İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn de eseri ziyaret etti. Eserin nasıl korunacağı henüz bilinmiyor.

  • AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak
    03:23 AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak

    Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere karşı yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Yaptırımlar çerçevesinde şiddet yanlısı yerleşimcilerin AB ülkelerine girişi yasaklanacak ve mal varlıkları dondurulacak. Ayrıca Hamas için de ek yaptırım kararı alındı.

  • Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı
    03:01 Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı

    Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Parti Sözcüsü Yunus Ekşi, zaferin milletimizin bağımsızlık direnişinin en önemli göstergelerinden biri olduğunu belirtti. Açıklamada, Çanakkale Zaferi'nde şehit düşenlerin anıldığı ve ekonomik bağımsızlığın korunması için dışa bağımlı ekonomi modelinin değiştirilmesi gerektiği vurgulandı.

  • Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza
    02:49 Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Yapılan kontrollerde toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulanırken, 16 bin 587 kişi sorgulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı. Ayrıca 110 araç trafikten men edildi.


Advertisement