Red Arena 2015 Enduro Yarışı - Son Dakika
Yerel

Red Arena 2015 Enduro Yarışı

Red Arena 2015 Enduro Yarışı

Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen Red Arena 2015 Enduro Yarışı'nda, Alman sporcu Rene Dietrich birinci oldu.

22.11.2015 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen Red Arena 2015 Enduro Yarışı'nda, Alman sporcu Rene Dietrich birinci oldu.

Alanya Belediyesi'nin desteği ile Alanya Enduro Takımı tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen yarış, Hıdrellez Kilisesi önünden başladı. 70 sporcunun start aldığı yarışta, katılımcılar 50 kilometrelik parkurda mücadele etti. Alanya seyir terasındaki bitiş noktasına ilk Alman sporcu Rene Dietrich vardı. Bulgar sporcu Teodor Kabakchiev'in ikinci bitirdiği yarışı, Mehmet Ali Yüksel de üçüncü olarak tamamladı.

Yarışta dereceye giren sporculara madalyaları Galip Dere Plajı'nda düzenlenecek törenle verilecek.

Rene Dietrich, gazetecilere yaptığı açıklamada ilk başlarda zorlandığını, ancak daha sonra parkurun akıcı geçtiğini söyledi. Genel anlamda zor bir yarış olduğunu belirten Dietrich, "Çok zorlandım, ama yine de pes etmedim sonuna kadar geldim. Finişe 2 kilometre kala düştüm. Yine de çok iyiydi ve birinciliği elde ettim" dedi.

Yarışı üçüncü tamamlayan Mehmet Ali Yüksel ise dünya standartlarında bir parkurda yarıştıklarını kaydetti. Güzel ve keyifli bir yarış olduğunu ifade eden Yüksel, "Birçok arkadaşım benden önce başlamıştı ama onları geride bıraktım. Kaza bela olmadan da bitirdim" diye konuştu.

Yarışma Organizatörü Levent Yılmaz da sporcuların çok iyi mücadele ettiğini vurguladı. Yarışta ufak kazaların yaşandığını kaydeden Yılmaz, "Vazgeçen olmadı. Diskalifiyeler oldu ama hepsi yarışı beğendi. Her şey çok güzeldi" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Red Arena 2015 Enduro Yarışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement