Red Bull Dance Your Style İzleyicisi Can Tohma'yı Seçti - Son Dakika
Güncel

Red Bull Dance Your Style İzleyicisi Can Tohma'yı Seçti

Red Bull Dance Your Style İzleyicisi Can Tohma\'yı Seçti

Breaking, hip hop, popping, house dance gibi türleri içeren sokak dansı turnuvası Red Bull Dance Your Style 1 Temmuz 2018 Pazar günü Antalya Konyaaltı Olbia Meydanı'nda gerçekleşti.

02.07.2018 10:10  Güncelleme: 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dans edecekleri şarkıyı piste çıktıları anda öğrenen 16 dansçı bire birde kapışarak finale çıkmak için mücadele etti. Finali paylaşan Can ve Aydan'ın hip hop tarzında geçen kapışması sonucu yarışmayı İzmir'den katılan Can Tohma kazandı.

İzleyicinin jüri olduğu yarışma Red Bull Dance Your Style, İtalya, Fransa ve Japonya'nın ardından 1 Temmuz 2018 Pazar günü Antalya'da gerçekleşti. Breaking, hip hop, popping, house dance gibi sokak dansı stillerinin sergilendiği yarışmada kadın ve erkek dansçılar birer dakikalık performanslar sahneleyerek kozlarını paylaştı. Davet edilen 16 dansçı Antalya Konyaaltı Olbia Meydanı'nda ilk kez duydukları şarkılarla dansa ayak uydururken kırmızı ve mavi kartlar dağıtılan izleyici performans sonunda dansçıları oylayarak kazanını belirledi.

Yerli ve yabancı şarkılardan yaptığı özel seçkiyle seyircileri coşturan Iron Fist'in DJ olarak yer aldığı yarışmanın MC'liğini Cihan Ceylan yaptı. Akay, Aydan, Biser, Burcu, Can, Destina, Edwin, Ezgilu, Gülay, Jemray, Koray Horu, Mr. Didi, Sergen, Uchicha Fox ve Volkan One Shot'ın kozlarını paylaştığı yarışmanın finalinde hip hop tarzında kapışan Can ve Aydan sahneye çıktı. Performansın sonunda oyların çoğunluğunu toplayan Can Tohma Red Bull Dance Your Style Türkiye'nin birincisi seçildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Red Bull Dance Your Style İzleyicisi Can Tohma'yı Seçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement