Refüje çarpan motosikletli, hastanede kurtarılamadı - Son Dakika
Güncel

Refüje çarpan motosikletli, hastanede kurtarılamadı

Refüje çarpan motosikletli, hastanede kurtarılamadı

KOCAELİ'nin Gölcük ilçesinde, motosikletle seyir halindeyken refüje çarpan Tahsin Duman (19), ağır yaralı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

20.11.2022 17:04  Güncelleme: 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KOCAELİ'nin Gölcük ilçesinde, motosikletle seyir halindeyken refüje çarpan Tahsin Duman (19), ağır yaralı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, öğleden sonra Gölcük'ün Şirinköy Mahallesi İpek Yolu Bulvarı'nda meydana geldi. 41 GR 495 plakalı motosikletiyle seyir halinde olan Tahsin Duman, dönel kavşakta refüje çarptı. Çarpmanın şiddetiyle Duman, yola savruldu. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Duman, sağlık görevlilerince ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Tahsin Duman, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Refüje çarpan motosikletli, hastanede kurtarılamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Nuran Meran: Ah kuzum kus gibi uctun gittin , yanindaydim basini tuttum icimden hep dua ettim senin icin insallah kurtulursun diye , ama rabbim omrunu bu kadar nasip etmis , ates dusmustur ocagina annenin yuregi bin parca olmustur , ben ve kardeslerim seni tanimadigimiz halde hem dua ettik hem agladik yavrum , Allah rahmet eylesin annem mekanin cennet olsun , tum ailesine rabbim sabir versin , yaktin yuregimizi cocuk ?????? 11 0 Yanıtla

Advertisement