Regaip Kandili - Son Dakika
Güncel

Regaip Kandili

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ve CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, Regaip Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

21.03.2018 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ve CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, Regaip Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Tunç mesajında, üç ayların ve kandil gecelerinin, birlik ve beraberliği pekiştiren, manevi duyguların yoğunluk kazandığı müstesna günler olduğunu belirtti.

Bu gün ve gecelerin en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini ifade eden Tunç, şunları kaydetti:

"Merhamet, şefkat, yardımlaşma ve dayanışma hislerinin doruk noktaya ulaştığı, hayır ve iyiliklerin arttığı bir zaman dilimi olan üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandiline ulaşmış bulunuyoruz. Üç aylar ve kandil geceleri, aynı duygu etrafında çarpan kalplerin, aynı hissiyatı paylaşan gönüllerin bir araya gelerek dargınlık ve kırgınlıkların giderildiği müstesna günlerdir. Bu gün ve gecelerin her zaman ihtiyaç duyduğumuz sevginin tüm insanlar arasında yayılması, hidayet, barış ve huzura vesile olması dileğiyle, bütün İslam aleminin, milletimizin ve Bartınlı hemşerilerimin Regaip Kandilini en içten duygularımla tebrik ediyorum."

CHP Bartın Milletvekili Yalçınkaya da kandillerin, kalpleri birbirine yaklaştıran saygı, sevgi, kardeşlik ve dayanışma duygularımızı artıran özel geceler olduğunu aktararak, şu ifadelere yer verdi:

"Hayır ve iyiliklerin artarak yoğunlaştığı, dayanışma ve yardımlaşma duygularımızın arttığı, mübarek üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandili'nin birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini tüm kalbimle temenni ediyorum. Bu gecede ülkemizin, vatandaşlarımızın ve tüm insanlığın karşı karşıya olduğu tüm zorluk, sorun ve sıkıntıların ortadan kalkması için yapacağımız tüm duaların ve dileklerin kabul olmasını, kandilin tüm insanlığa sevgi, barış, huzur ve iyilikler getirmesini dilerim."

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement