Regaip Kandili - Son Dakika
Güncel

Regaip Kandili

Regaip Kandili

Karabük'te protokol üyeleri, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

27.02.2020 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük'te protokol üyeleri, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, mesajlarında, İslam aleminin Regaip Kandili'ni kutlayarak, bu gecenin hayırlara vesile olmasını diledi.

CHP Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy da İslam aleminin Regaip Kandili'ni kutladı.

Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Safranbolu Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Mescier, AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz, CHP İl Başkanı Abdullah Çakır, MHP İl Başkanı Adem Kar ile Karabük Gazeteciler ve İletişim Derneği Başkanı Serap Karaoğlu da Regaip Kandili dolayısıyla birer mesaj yayımladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Regaip Kandili - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement