Regresyon ve Progresyon ile Zamanda Kendine Yolculuk - Güler Pınarbaşı - Son Dakika
Kültür Sanat

Regresyon ve Progresyon ile Zamanda Kendine Yolculuk - Güler Pınarbaşı

Regresyon ve Progresyon ile Zamanda Kendine Yolculuk - Güler Pınarbaşı

Güler Pınarbaşı eğitmenliğinde gerçeklececek olan "Regresyon ve Progresyon ile Zamanda Kendine Yolculuk" eğitimi CreAtolye'de sizlerle...Hipnoz teknikleri ile yapılan Regresyon (geçmiş) ve Progresyon (gelecek) çalışmaları hayatınızda duyusal ve duygusal bir iyileşme sağlar.

27.05.2017 00:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güler Pınarbaşı eğitmenliğinde gerçeklececek olan "Regresyon ve Progresyon ile Zamanda Kendine Yolculuk" eğitimi CreAtolye'de sizlerle...

Hipnoz teknikleri ile yapılan Regresyon (geçmiş) ve Progresyon (gelecek) çalışmaları hayatınızda duyusal ve duygusal bir iyileşme sağlar.

Geçmiş takıntılar, daimi korkular, bitmeyen yas, gelecek kaygı ve endişeleri, hüzün, hayal kırıklıkları denetimsiz duygular, duyuların tam kullanılamayışı, öfke, pişmanlık, suçluluk vb. yük duygulardan özgürleştirir ve dengeler.

Regresyon ve Progresyon yaşam terapilerinde amaç; zihin-beden sisteminde bulunan geçmişe dair birikmiş duyguları ve geleceğe yönelik endişe ve korkuların bedende yarattığı tıkanıklıkları serbest bıraktırmaktır. Bu serbest bırakmayla içsel dengelenme yeniden sağlanır. Geçmişten ve gelecekten özgürleşip anda kalarak içinizdeki gücü ve sevgiyi yeniden keşfetmeye başlarsınız.

Güler Pınarbaşı Hakkında: Farkındalık Eğitmeni, hipnoterapist ve yazardır. Uzun yıllar basın-yayın- halkla ilişkiler sektöründe çalışmıştır. 2000 yılında Üçüncügöz Dergisi'ni yayımlamaya başlamış ve farkındalık konularında araştırmalar yaparken birçok eğitim ve uygulamalara katılmıştır. NLP Trainer (Beyin Dili Programında eğitimcinin eğitmeni), Hipnoterapi de NLH Master (Beyin Dili Hipnoterapisi), bir çok şifa sanatlarında da uygulayıcı ve eğitmendir. İstanbul'da yaşamaktadır. Asya ve Avrupa Yakası'ndaki merkezlerde bireysel seanslar, kurumsal grup çalışmaları yapmakta, 3. Göz Farkındalık Okulu kapsamındaki konularda, farkındalık eğitim ve seminerleri düzenlemektedir.

Eğitmenin Konu Kapsamında Aldığı Eğitimler:

2004 NLP Pracititioner/ INLPTA'nın eğitmen Debra Wylde' dan,

2005 NLP Practitioner/ The Universal NLP Association (UNLPA) ve The Society of Neuro

Linguistic Programming (NLPNOW) eğitmeni Philip Holt'dan,

2005 NLP Master Practitioner/ Europan & Middle Eastern Institute of Hypnosis (EMEIH) kurum eğitmeni Ralph Watson'dan, Beyin Dili Hipnoterapi Eğitimleri (Neuro Linguistic Hipnoteraphy)

2005 NLH Practitioner/ Europan & Middle Eastern Institute of Hypnosis (EMEIH) isimli kurum eğitmeni Robert Smith'den,

2004 NLH Practitioner ve Master Practitioner eğitimi, Europan & Middle Eastern Institute of Hypnosis (EMEIH) kurum eğitmeni Ralph Watson'dan

2005 NLP Master Training Eğitimi/ The Universal NLP Association (UNLPA) kurum eğitmeni Sue Knight'tan

2005 NLP Trainer Training Eğitimi (Uzman Eğitmen Eğitimi)/ British Board of NLP (BBNLP) eğitmeni Sue Knight'tan alarak bu konudaki tüm eğitimlerini tamamlamıştır.

Eğitmenin Aldığı Biorezanans Eğitimleri:

2015 NeuroFeedback Klinisyenlik Eğitimi Orhan Kılıçcı

2015 Integratif Tıp Nedir? Eğitimi Dr. Ersal Işık

2016 Deneyimsel Tasarım Öğretisi

2016 Başarı Psikolojisi

Detaylar :

İl : İstanbul

İlce : Beyoğlu

Mekan : CreAtolye

Mekan Adresi : Oba Sokak, No: 2A, Oba Apartmanı, Cihangir

Başlangıç Saati : 27.05.2017 14: 00: 00

Bitiş Saati : 27.05.2017 16: 00: 00

Kategori : Regresyon ve Progresyon ile Zamanda Kendine Yolculuk - Güler Pınarbaşı

Tür : Konferans

Ücretlimi? : Hayır

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Regresyon ve Progresyon ile Zamanda Kendine Yolculuk - Güler Pınarbaşı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement