Reha Erdem'in 'Jin'i Seyirci ile Buluştu - Son Dakika
Güncel

Reha Erdem'in 'Jin'i Seyirci ile Buluştu

Reha Erdem\'in \'Jin\'i Seyirci ile Buluştu

Reha Erdem'in, hem yazıp, hem yönettiği filmi Jin, Altın Koza Film Festivali'nde seyirci ile buluştu.

17.09.2013 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Reha Erdem'in, hem yazıp, hem yönettiği filmi Jin, Altın Koza Film Festivali'nde seyirci ile buluştu. Bağlı bulunduğu gerilla birliğinden ayrılan 17 yaşlarında genç bir kızın, doğa, hayat ve erkekler ile olan zorlu mücadelesinin anlatıldığı film, izleyicilerden büyük ilgi gördü.

Türkiye sinemasının auteur yönetmenlerinden Reha Erdem'in Jin'i, yarıştığı 20. Altın Koza Film Festivali Ulusal Uzun Metrajlı Film Yarışması'nda sinemaseverler ile buluştu. Türkiye galası, 12. İstanbul Uluslarası Bağımsız Filmler Festivali'nde yapılan filmin, Cinemaximum Adana'da yapılan gösterimine Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ın yanı sıra, sinema dünyasından çok sayıda ünlü isim ve sinemaseverler katıldı. Film ekibi, gösterimde yer almazken, gösterimin yapıldığı salonun tamamının dolduğu gözlendi.

Deniz Hasgüler'in başrolünde olduğu, Onur Ünsal, Beren Soysal, Eren Vurdem gibi isimlerin eşlik ettiği Jin, 'Kırmızı Başlıklı Kız' masalından izler taşıyor. Filmde, Türkiye'de yaşanan Kürt sorununun odağına alınan militan bir genç kızın, bağlı bulunduğu gerilla birliğinden ayrılıp, doğa, hayat ve erkekler ile olan zorlu mücadelesi anlatılıyor. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Reha Erdem'in 'Jin'i Seyirci ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement