Reha Özcan: Beşiktaş Maçı 7-1 Kazanır - Son Dakika
Spor

Reha Özcan: Beşiktaş Maçı 7-1 Kazanır

Tiyatro yönetmeni Reha Özcan, bu akşam derbi karşılaşmasıyla ilgili "Kimse kızmasın ama bence bu akşam Beşiktaş 7-1 kazanır. Bu maç tarihe geçer." dedi.

24.09.2016 11:09  Güncelleme: 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında bu akşam oynanacak Beşiktaş‐ Galatasaray derbisiyle ilgili ünlü isimler skor tahmininde bulundu. Reha Özcan, "Beşiktaş maçı 7-1 kazanır." dedi.

Ünlülerin tahminleri şu şekilde:

Galatasaraylılığı ile bilinen Tuğba Özay: Bu sezon tribünlerde kavga, hakaret, kötü söylemleri duymak istemiyoruz. Centilmence görüntüler görmek istiyoruz. Ülke olarak zaten yangın yeri gibiyiz. Bari maçlarda barış, kardeşlik olsun. İki takıma da başarılar diliyorum. Skor tahmini veremiyorum.

ANIL İLTER: BEŞİKTAŞ 3-1 KAZANIR

Anıl İlter: Demba Ba'nın da aklı hala Beşiktaş'ta. Cumartesi günü derbiyi izlemeye o da gelecekmiş. Beşiktaş formda ama Galatasaray'da takımı oturtmaya başladı. Çıkış arayacaktır ama bu sene Vodafone Arena'da Beşiktaş hiçbir maçını kaybetmez. En kötü berabere kalır. Bana göre derbi Beşiktaş'ın 3‐1 galibiyetiyle sonuçlanır.

CANSEL ELÇİN: 0-0

Cansel Elçin: Futbolu seviyorum. Galatasaraylıyım ama Beşiktaş'ı da yakından takip ediyorum. Bence bu maç 0‐0 biter. Galatasaray parasını transferde iyi kullandı. Akıllı bir sistem kurdu. Açıkcası Galatasaray biz oraya kazanmaya gideceğiz diyor ama kazanabileceklerini sanmıyorum. Gönlümden geçen bol gollü maç olsun ama bana göre dediğim gibi 0‐0 biter.

REHA ÖZCAN: MAÇ 7-1 BİTER

Reha Özcan: Beşiktaş Galatasaray derbisi her zamnkinden daha farklı olacak. İbre o gün Beşiktaş'tan yana olacaktır. Derbi günü benim için çok kötü bir gün olacak. Yeğenim evleniyor o saatte. O güne düğün koyan yeğenimi reddettmeyi düşünüyorum. (Gülerek) İlk 20 dakikada 1 gol bulursak hakem de oyuna kötü anlamda müdahale etmezse kimse kızmasın ama 7‐1 gibi bir skor bekliyorum. Bu maç tarihe geçer diye düşünüyorum.

ZAFER ALGÖZ: MAÇI BEŞİKTAŞIM KAZANSIN

Zafer Algöz: Deplasman yasağının kalkması güzel oldu. Artık insanların yan yana oturup maç seyretmesi lazım. Avrupa'da bu böyle. Taraftarın olmadığı bir maç düşünülemez. İnşallah Galatasaray seyircisi de bu maça gelecek ve bir sıkıntı olmadan sadece maç izlenir, takımlar desteklenir. Bu iyi bir başlangıç olsun. Bu havayı yaşatamazsak yurt dışında bizi farklı görüyorlar ve Avrupa maçlarında adalet terazileri bize doğru dönmüyor maalesef. Taraftara büyük iş düşüyor. Hakem hatalarının konuşulmadığı bir derbi olsun. Skor kaç kaç olur bilmem ama ne olursa olsun Beşiktaş'ımın kazandığı bir maç olsun.

(Amkspor)

Reha Özcan: Beşiktaş Maçı 7-1 Kazanır

Son Dakika Spor Reha Özcan: Beşiktaş Maçı 7-1 Kazanır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement