Rekabet Kurulu Kararları - Son Dakika
Ekonomi

Rekabet Kurulu Kararları

Rekabet Kurulu Kararları

Kurul, Zirve Holding AŞ’nin, Turkuvaz Grubu şirketlerinin çeşitli oranlardaki hisselerini Çalık Holding, Çalık Turizm Kültür AŞ, Gapyapı İnşaat ve Ahmet Çalık’tan devralması işlemine izin verdi MNG TV, MNG Reklam, MNG Medya ve Onsekiz Reklam Prodüksiyon AŞ'nin hisselerinin yüzde 90'ının Sekiz Medya Holding ve yüzde 10'unun Sekiz Prodüksiyon AŞ tarafından devralınması işlemine de izin verildi.

20.12.2013 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rekabet Kurulu, Zirve Holding AŞ'nin, Turkuvaz Grubu şirketlerinin çeşitli oranlardaki hisselerini Çalık Holding AŞ, Çalık Turizm Kültür İnş. San. ve Tic. AŞ, Gapyapı İnşaat AŞ ve Ahmet Çalık'tan devralması işlemine izin verdi.

Rekabet Kurumunun internet sitesinden yapılan duyurulara göre, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğünün yaş çay üreticileriyle imzaladığı "Organik Çay Alım Sözleşmeleri"ne koşullu bireysel muafiyet tanındı.

TTNET AŞ ile Krea İçerik Hizmetleri ve Prodüksiyon AŞ arasında imzalanan Ortak Kampanya Pilot Proje Hizmet Sözleşmesine menfi tespit belgesi verildi.

Yörük ailesinin Yörsan Gıda Mamülleri San. ve Tic. AŞ, Yörükler Dış Ticaret AŞ, Yörükler Gıda Mam. İth. İhr. San ve Tic. AŞ ve Yörsan Gıda ve Süt Ürünleri Paz. Tic. AŞ'deki hisselerinden yüzde 80'inin, Abraaj Grubu kontrolündeki Dairy Fresh Süt Ürünleri ve Gıda Yatırımları San. ve Tic. AŞ tarafından devralınması işlemine izin verildi.

Rekabet Kurulu, Zirve Holding AŞ'nin, çeşitli oranlarda Turkuvaz Grubu şirketlerinin hisselerini Çalık Holding AŞ, Çalık Turizm Kültür İnş. San. ve Tic. AŞ, Gapyapı İnşaat AŞ ve Ahmet Çalık'tan devralması işlemine izin verilmesini kararlaştırdı.

Provus Bilişim Hizmetleri AŞ'nin yüzde 99,99 oranında hissesinin MasterCard/Europay UK Limited tarafından devralınması işlemine izin verildi.

Kurul, MNG TV Yayıncılık AŞ, MNG Reklam Pazarlama ve Prodüksiyon AŞ, MNG Medya ve TV Yayıncılık AŞ, Onsekiz Reklam Prodüksiyon Medya Yapımevi AŞ'nin hisselerinin yüzde 90'ının Sekiz Medya Holding AŞ ve yüzde 10'unun Sekiz Prodüksiyon ve Reklam AŞ tarafından devralınması işlemine de izin verdi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Rekabet Kurulu Kararları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement