Reklam ve Pazarlama Zirvesi'17 - Son Dakika
Kültür Sanat

Reklam ve Pazarlama Zirvesi'17

Reklam ve Pazarlama Zirvesi\'17

Türkiye'nin ilk ISO 9001 Kalite Belgesi'ne sahip öğrenci kulübü olan İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Kulübü'nün gelenekselleşen ve en çok ses getiren organizasyonlarından biri olan Reklam ve Pazarlama Zirvesi bu sene FARKLILIK! konseptiyle gerçekleşecek.

26.02.2017 19:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin ilk ISO 9001 Kalite Belgesi'ne sahip öğrenci kulübü olan İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Kulübü'nün gelenekselleşen ve en çok ses getiren organizasyonlarından biri olan Reklam ve Pazarlama Zirvesi bu sene FARKLILIK! konseptiyle gerçekleşecek.

Yeni nesil pazarlama trendleri, reklamcılık ve pazarlama alanlarında dijitallik,teknoloji, sosyal medya kullanımı ve inovasyon gibi konuların konuşulacağı Reklam ve Pazarlama Zirvesi'17, Yörüngeden Çık! sloganıyla 27 Şubat Pazartesi Günü 10: 00-15: 30 arası "Yıldız Holding Ana Sponsorluğunda", İstanbul Deniz Müzesi'nde en yaratıcı, en renkli programla sizleri bekliyor !

Reklam ve Pazarlama Zirvesi'17 konuşmacıları:

? Arda Erdik, Tribal Worldwide İstanbul Ajans Başkanı ve Yaratıcı Yönetmeni

? Nihan Erdivan, pladis MENAT & CA Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü

? Can Arabacılar, Y&R Team Red İstanbul Reklam Yazarı

? Uğur Sönmez, Y&R Team Read İstanbul Reklam Yazarı

? Emre Irmak, Jingle Jackson Kurucu CEO

? İlkay Gürpınar, TBWA\ISTANBUL Chief Creative Officer

? Hande Yalgın Dölcel, Vodafone Türkiye Head of Capability

? Yiğit Yokuş, Coca-Cola Brand Director, Turkey, Caucasus and Central Asia

? Kurtcebe Turgul, Medina Turgul DDB Executive Kreatif Direktörü

Etkinliğin tüm detayları  'da sizlerle !

*BİLETLER*

linki ile Biletino'dan satın alabilir aynı zamanda İŞLETME KULÜBÜ'nden ve İşletme Fakültesi'nde kurulacak olan İşletme Kulübü standından biletinizi temin edebilirsiniz.

Kaynak: Etkinlik.io

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İranlı şarkıcı Moein'in van konserinde izdiham: Cam kapılar kırıldı, ezilme tehlikesi yaşandı
    07:42 İranlı şarkıcı Moein'in van konserinde izdiham: Cam kapılar kırıldı, ezilme tehlikesi yaşandı

    İran'ın en çok dinlenen şarkıcısı Moein, Van'da bir konser verdi. Konser için kente gelen binlerce İranlı, saatlerce konser alanına girebilmek için bekledi. Konser alanının önünde yaşanan izdiham nedeniyle cam kapılar kırıldı ve birçok kişi ezilme tehlikesi geçirdi. Polis ve özel güvenlik görevlilerinin yoğun güvenlik önlemi aldığı konser, basına kapalı yapıldı.

  • Haluk Levent Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı'nda konser verdi
    23:19 Haluk Levent Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı'nda konser verdi

    Adana'da düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında şarkıcı Haluk Levent, Merkez Parkı'nda konser verdi. Konserine çok sayıda kişi katıldı ve Levent'in en sevilen parçalarını seslendirmesiyle müzikseverler eşlik etti. Levent'in performansı, dinleyiciler tarafından alkışlandı.

  • Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Deprem Anısına Konser Düzenlendi
    21:33 Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Deprem Anısına Konser Düzenlendi

    Adana'da düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, depremlerde hayatını kaybedenlerin anısına '11 İlin Türküsü' konseri gerçekleştirildi. Nazende Çoksesli Korosu tarafından hazırlanan etkinlikte, depremin ardından yaşananlar anlatıldı ve afetten etkilenen illere özgü şarkılar seslendirildi.

  • Avrupa Film Günleri'nin Galası Ankara'da Yapıldı
    21:13 Avrupa Film Günleri'nin Galası Ankara'da Yapıldı

    Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu ve AB üyesi ülkelerin büyükelçilikleri tarafından düzenlenen Avrupa Film Günleri'nin galası Ankara'da yapıldı. Galada, Ukraynalı Maryna Vroda'nın yönettiği 'Bozkır' filmi gösterildi. Büyükelçi Bodnar ve Büyükelçi Meyer-Landrut konuşma yaparak Ukrayna'ya desteklerini dile getirdi. Avrupa Film Günleri, Ankara, İstanbul ve birçok şehirde gösterime girecek.


Advertisement