Reklam Yazarlığı Eğitimi Bilgi'de, Staj Ajansta! - Son Dakika
Güncel

Reklam Yazarlığı Eğitimi Bilgi'de, Staj Ajansta!

Bilgi Eğitim'de Reklam Yaratıcıları Derneği işbirliği ile 26 Nisan'da 'Reklam Yazarlığı Eğitim Programı' başlıyor. 70 saat sürecek eğitimi tamamlayan katılımcıları reklam ajanslarında staj gibi çok özel bir fırsat da bekliyor

01.04.2014 10:27  Güncelleme: 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Reklam yazarı olmak ya da bu alandaki becerilerini geliştirmek isteyenler için İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin yaşam boyu eğitim merkezi Bilgi Eğitim, sektörün konuyla ilgili tek kurumu Reklam Yaratıcıları Derneği ile birlikte özel bir sertifika programını hayata geçiriyor.
26 Nisan'da başlayacak ve 05 Temmuz'a kadar sürecek 'Reklam Yazarlığı Eğitim Programı'yla katılımcılara yaratıcılıkta farklı bir bakış açısı kazandırılması hedefleniyor. İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin Santralİstanbul Kampüsü'nde Çarşamba ve Cumartesi günleri gerçekleştirilecek eğitimin sonunda katılımcıları reklam ajanslarında staj gibi çok özel bir fırsat da bekliyor.

Eğitimler beslenme saatiyle desteklenecek!
Toplam 70 saat sürecek programda katılımcılara, Türkiye ve dünya ekonomisi, pazarlama, pazarlama iletişimi, yaratıcı yazarlık, Türkçe'yi doğru kullanım, davranış psikolojisi, Türkiye ve dünya reklamcılık tarihi, medya planlama, araştırma teknikleri, kurumsal marka iletişimi, elektronik medya ve internet reklamcılığı, gazete-dergi-radyo-TV-sinema ve açıkhava için reklam yazımı, doğrudan pazarlamada yaratıcılık, müşteri ilişkileri olmak üzere yetkinliklerini artıracak ve yeni beceriler kazanmaları sağlayacak farklı konu başlıklarında eğitim verilirken dramatik yazarlık ile edebiyat ve yazarlık olmak üzere iki özel alanda beslenme saati adı verilen bir çalışma da gerçekleştirilecek

Bitirme projesini tamamlayanlara sertifika
Üniversitelerin reklamcılık bölümlerinde okuyanlardan ajanslarda çalışan ve kariyerine reklam yazarlığı eklemek isteyen profesyonellere ve farklı bir kariyer fırsatı arayanlara kadar geniş bir katılımcı kitlesine açık olan programda Yrd. Doç. Yelda Yücel, Yrd. Doç. Eser Telci, Doç. Dr. Gresi Sanje, Celil Oker, Kemal Sezer, Uğur Mehter, Özgün Özkalay, Joseph Çiprut, Baki Kara, Metin Karaşahin, Demir Karpat Polat, Ergin Köylüceli, Ersel Serdarlı, Bülent Fidan, Dilek Tekintaş, Özen Yula gibi alanında uzman akademisyen ve profesyoneller eğitim verecek.
Bitirme projesini tam sunarak sertifika almaya hak kazanılan eğitim programının bedeli 1.450 TL olarak belirlendi.


Editöre Not: İstanbul Bilgi Üniversitesi bünyesinde 'Yaşam Boyu Eğitim Merkezi' olarak hizmet veren Bilgi Eğitim, bireysel, kurumsal ve profesyonel gelişime yönelik eğitim programları sunuyor. İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin Santral ve Dolapdere kampüslerinde gerçekleştirilen eğitim programlarında alanlarında uzman isimler ve akademisyenler eğitim veriyor.
DETAYLI BİLGİ İÇİN: Derya Aslan-CitiPR
Tel: 0216 411 06 88 Mobil: 0532 261 64 35 Web:

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Reklam Yazarlığı Eğitimi Bilgi'de, Staj Ajansta! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement