Rektör Adayı Turan Karadeniz Projelerini Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Rektör Adayı Turan Karadeniz Projelerini Açıkladı

Rektör Adayı Turan Karadeniz Projelerini Açıkladı

Ordu Üniversitesi rektör adayı Prof. Dr. Turan Karadeniz, düzenlediği basın toplantısında projelerini açıkladı.

30.03.2015 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Üniversitesi rektör adayı Prof. Dr. Turan Karadeniz, düzenlediği basın toplantısında projelerini açıkladı.

Ordu Üniversitesi Rektör adayı Prof. Dr. Turan Karadeniz, basın mensuplarıyla bir araya gelerek projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Ordu Üniversitesi Turizm Meslek Yüksekokulu Uyulama Restoranı'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Karadeniz, Ordu Üniversitesi'ni demokratik, şeffaf ve katılımcı bir yönetime kavuşturmak için projeler hazırladıklarını söyledi.

"ÜNİVERSİTE TANITIMINA KATKI SAĞLAYACAĞIZ"

Yapacağı projelere değinen Ordu Üniversitesi rektör adayı Prof. Dr. Turan Karadeniz, 600 yataklı Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi projesinin ilk hedeflerinden biri olduğunu belirtti. Ordu Üniversitesi'nin bilimsel kalitesinin geliştirilmesi ve üniversitenin bilim alanında adından söz edilen bir üniversite haline dönüşmesi için gerekli alt yapı ve imkan oluşturacaklarını vurgulayan Karadeniz, "Üniversitemiz bünyesinde 'İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi', 'Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi' ve 'İletişim Fakültesi', Ar-Ge çalışmalarında kullanılmak üzere yüksek nitelikli ofis alanları ve destek hizmetleri sunan bir TEKNOKENT kurulacaktır. Ayrıca İletişim Fakültesi bünyesinde kuracağımız televizyon kanalı (ODU TV), üniversitemizin tanıtılmasına önemli katkı sağlayacaktır" dedi.

ÖĞRENCİLERE YARDIM VAKFI YAPILACAK

Üniversite bünyesinde toplumsal dayanışma ve yardımlaşmayı sağlayarak ekonomik ve mali bakımdan güçsüz durumda olan öğrencilere destek vereceklerini ifade eden Ordu Üniversitesi rektör adayı Prof. Dr. Turan Karadeniz, bu sebeple 'Ordu Üniversitesi Vakfı' kuracaklarını vurguladı. Ordu Üniversitesinde eksikliğini hissettikleri 'Kongre ve Kültür Merkezi'nin inşasına bir an önce başlayacaklarını dile getirem Karadeniz, bilimsel araştırmaların yapılacağı ve lisansüstü eğitimlerin verileceği, 'Eğitim Bilimleri Enstitüsü' ve Fatsa'da 'Deniz Bilimleri Araştırma Enstitüsü' kurulacaklarını ifade etti.

"HİZMET BAYRAĞINI YUKARI TAŞIMAK İSTİYORUM"

Yapacağı diğer projeler hakkında da bilgiler veren rektör adayı Prof. Dr. Turan Karadeniz, gizli kapaklı biri olmadığını ve halkla, öğrencilerle, sivil toplum örgütleriyle iç içe olduğunu söyledi. Halkın derdi ile dertlenen biri olduğunu ve hizmet edeceğini belirten Karadeniz, "Bu bölgenin çocuğuyum. 19 yıldan beri akademik çalışmalarımızı burada, Ordu'da yürütmekteyim. Şimdi hizmet bayrağını alıp daha yukarılara taşıma adına Ordu Üniversitesi rektörlüğüne adayım" diye konuştu - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rektör Adayı Turan Karadeniz Projelerini Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement