Rektör Birincioğlu: Sökülen Altın Dişlerle İlgili Araştırma ve İnceleme Titizlikle Yürütülüyor - Son Dakika
Güncel

Rektör Birincioğlu: Sökülen Altın Dişlerle İlgili Araştırma ve İnceleme Titizlikle Yürütülüyor

Rektör Birincioğlu: Sökülen Altın Dişlerle İlgili Araştırma ve İnceleme Titizlikle Yürütülüyor

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Birincioğlu, kalp yetmezliğinden vefat eden 80 yaşındaki Hacer Yıldırım'ın altın kaplama dişlerinin sökülmesiyle ilgili araştırma ve incelemenin titizlikle yürütüldüğünü açıkladı.

02.01.2012 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde kalp yetmezliğinden vefat eden 80 yaşındaki Hacer Yıldırım'ın altın kaplama dişlerinin sökülmesiyle ilgili araştırma ve incelemenin titizlikle yürütüldüğünü açıkladı.

Geçen 21 Aralık'ta ölen Hacer Yıldırım'ın eşi ve çocuklarının, "Böyle gömmek caiz değil" denilerek kendilerine haber verilmeden dişlerinin söküldüğü yolundaki iddiaları, Başhekimliğe verilen şikayet dilekçesi üzerine soruşturuluyor. ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, bugün yaptığı yazılı açıklamada, öncelikle Hacer Yıldırım'ın ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti. Birincioğlu, "Uygulama ve Araştırma Hastanemizde merhumenin dişleri ile ilgili kamuoyunun gündemine gelen söz konusu olayla ilgili olarak araştırma ve incelemeler titizlilikle yürütülmektedir. Bu hususta yapılan incelemelerin sonucu, kamuoyuna duyurulacaktır" dedi.

Hacer Yıldırım'ın İzmir Çeşme'de yaşayan kızı Nuray Türkal (47) ile Aydın'da yaşayan eşi Nazmi Yıldırım (83) ve oğlu Tuncay Yıldırım (51), soruşturmanın bir an önce tamamlanmasını bekliyor.

- Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Rektör Birincioğlu: Sökülen Altın Dişlerle İlgili Araştırma ve İnceleme Titizlikle Yürütülüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement