Rektör Çomaklı'dan 'Dünya İnsan Hakları Günü' Mesajı - Son Dakika
Yaşam

Rektör Çomaklı'dan 'Dünya İnsan Hakları Günü' Mesajı

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

10.12.2018 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Dünya İnsan Hakları Gününün 70'inci yıl dönümünü kutlayarak birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Rektör Çomaklı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Demokratik anayasalarla tanınan temel, medeni ve siyasi haklar dışında ekonomik, toplumsal, kültürel haklarla da belirli hale gelen barışçıl amaçlar için toplanma ve dernek kurma; evlenme, mal ve mülk edinme; çalışma, işini seçme özgürlüğü; din, vicdan, düşünce ve anlatma özgürlüğü hakları temellerini oluşturan 10 Aralık 1948 yılında kabul edilen Dünya İnsan Hakları Günü'nün 70'inci yılını kutluyor, kardeşlik duygularıyla etnik kökenine ve dinine bakmaksızın milyonlarca insana kapılarını açan ülkemizin ve ayrımcılığa karşı mücadele örneği sergilemeye devam eden bütün insanlığın kardeşlik duygularıyla kucaklaşacağı günlere kavuşmasını temenni ediyorum." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Rektör Çomaklı'dan 'Dünya İnsan Hakları Günü' Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement