Rektör Gül, Çocukları Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Rektör Gül, Çocukları Ziyaret Etti

Rektör Gül, Çocukları Ziyaret Etti

Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül, "Dünya Çocuklar Günü" dolayısıyla ilk ve ortaokulda öğrenim gören öğrencileri ziyaret etti.

03.10.2016 20:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül, "1 Ekim Dünya Çocuklar Günü" dolayısıyla Yunus Emre Anaokulu, Cemil Özgür ilkokulu ve ortaokulunda öğrenim gören öğrencileri ziyaret etti.

Rektör Gül'ü kapıda karşılayan Anaokulu Müdiresi Ebru Ölker okul hakkında bilgi vererek, sınıfları ziyaret ettiler. Anaokulunda 130 Öğrencinin Eğitim gördüğünü belirten Ölker, Ek binanın faaliyete geçmesiyle rahatlayacaklarını ifade etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Eyyüp Tanrıverdi ve Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Kenan Yakuboğlu'nun da refakat ettiği ziyarette Genel Sekreter Yakuboğlu ek binada yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yakupoğlu, Ana sınıf ek binasının fiziki ve çevre düzenleme yapısının bitme aşamasında olduğunu belirterek, okul araç gereçlerinin temini ile eğitime hemen başlanacağını belirtti.

Ardından Cemil Özgür İlkokul-Ortaokoluna geçen Rektör Gül, Okul Müdürü Barış Özbek ve Okul Öğretmenleri ile tanışıp sohbet etti. Mevcut binanın ilkokul ve ortaokul olarak kullanıldığını ancak binanın bu koşullarda yetersiz kaldığını dile getiren Okul Müdürü Özbek, çok zorluk çektiklerini belirtti.

Milli Eğitim ile antlaşma sağlandığını kaydeden Rektör Gül, Ortaokul ve Anadolu Lisesi için Üniversite kampüsünde yer tahsisi konusunda çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

Rektör Gül, daha sonra sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Rektör Gül, Çocukları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement